Platform voor de bouw
Jaraco neemt sectorgenoot Vanwynsberghe over

Jaraco neemt sectorgenoot Vanwynsberghe over

De holding boven aannemingsbedrijf Jaraco uit Opglabbeek neemt ruwbouwaannemer Vanwynsberghe uit Diepenbeek over. Hierdoor groeit het aantal werknemers van de groep van 38 naar 60. “Dankzij deze overname kunnen we grotere en complexere projecten aan. In alle sectoren”, aldus zaakvoerder Geert Janssen.

“Met Vanwynsberghe halen we een aannemer in huis met veel kennis en expertise. Een familiebedrijf met een goede naam in de markt. Op die manier versterken we voor onze klanten onze grip op de kwaliteit en timing van hun project”, vertelt Geert Janssen.

BIM en Lean

Jaraco focust zich als aannemingsbedrijf op totaaloplossingen in staal- en betonbouw. Voornamelijk voor industrie-, kantoor- en retailgebouwen. “Dankzij de ervaring van Vanwynsberghe in de residentiële sector, breiden we met Jaraco ons werkterrein uit.”

“Voor Vanwynsberghe zelf betekent deze overname dan weer een constante en zekere instroom van nieuwe projecten. En een grote stap vooruit in BIM en Lean. Twee vragen die steeds luider klinken vanuit de markt, en waar we bij Jaraco de afgelopen jaren hard op hebben ingezet.”

Aanwerven en doorgroeien

Wat verandert er op korte termijn voor beide bedrijven? “De bedoeling is dat we allebei blijven doen waar we goed in zijn. Voor Jaraco is dat het managen van turn-key bouwprojecten. Voor Vanwynsberghe zijn dat de ruwbouwwerken op de werf. Ze blijven ook onder eigen naam actief als aannemer.”

“De komende maanden gaan we onze manier van plannen, coördineren en communiceren op elkaar afstemmen. Om daarna samen door te groeien”, besluit Geert. “Daarom zijn we dan ook op zoek naar nieuwe collega’s die mee hun schouders onder dit nieuwe project willen zetten en verder mee willen groeien.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details