Platform voor de bouw
Kwalitatieve ramen en doorvalbeveiligingen voor Residentie Meerhof

Kwalitatieve ramen en doorvalbeveiligingen voor Residentie Meerhof

De grote uitdaging was in dat opzicht de ideale mix van kwaliteit, betrouwbaarheid en duurzaamheid te bekomen. Daarom deed hoofdaannemer Van Roey een beroep op de diensten van Peter Moeskops uit Ravels, dat zich al meer dan 25 jaar specialiseert in de productie en installatie van ramen en deuren. 

Ook de doorvalbeveiligingen werden door Peter Moeskops gefabriceerd en geïnstalleerd.

Peter Moeskops is een begrip in de aannemerswereld. Sinds de oprichting in 1995 staat dit familiebedrijf bekend als een betrouwbaar adres voor ramen en deuren. “Aanvankelijk profileerden we ons uitsluitend als plaatser”, vertelt medezaakvoerder Jelle Moeskops. “Elf jaar geleden besloten we echter zelf een productie op te starten en hierbij 100 % Belgische materialen te gebruiken. Op die manier konden we de kwaliteit nog beter beheersen en natuurlijk ook de leveringstermijnen drastisch inkorten. We hebben ons productieapparaat zo ingericht dat we ontzettend flexibel kunnen inspelen op de lastminuteaanpassingen die de bouwwereld eigen zijn.”

“Dit was een van onze grotere opdrachten”, zegt Jelle Moeskops.

Een van de grotere projecten

Het is een strategie die de verdere ontwikkeling van de bvba in een stroomversnelling bracht. Sindsdien kent het familiebedrijf een stelsel-matige groei en krijgt het alsmaar meer voet aan de grond in de project-markt. “Onze producten zijn bijzonder interessant voor gebouwen met relatief veel dezelfde ramen en deuren”, aldus Jelle Moeskops. “Dankzij het repetitieve karakter van dergelijke opdrachten kunnen we erg scherpe prijzen aanbieden. En dat is dan weer interessant voor de sociale woningbouw, zoals Residentie Meerhof. Toegegeven: dit was een van onze grotere opdrachten. Gemiddeld werken we voor wooncomplexen met acht tot vijfentwintig woonunits. We vonden het dan ook een hele eer dat Van Roey ons zo’n omvangrijk project toekende. En we hebben deze belangrijke partner niet teleurgesteld, ondanks de erg strakke timing. Alle ramen werden met het nodige vakmanschap en netjes binnen de vooropgestelde deadline geïnstalleerd.”

“Onze producten zijn bijzonder interessant voor gebouwen met relatief veel dezelfde ramen en deuren”

Ramen en doorvalbeveiligingen

In totaal fabriceerde en installeerde Peter Moeskops een vijfhonderdtal ramen met aluminium Aliplast Star 75-profielen en 1.0 kW-glas met warm ‘edge’ afstandshouders. “Daarnaast rustten we alle ramen zonder terras uit met glazen doorvalbeveiligingen”, vertelt Jelle Moeskops. “Deze bestaan uit een combinatie van enkel gelaagd glas en metalen profielen. Technisch gezien was dit project een kolfje naar onze hand. We kunnen immers rekenen op een erg competent team, dat intussen uit vijftien ervaren mensen bestaat. Zij zijn de benzine waarop de motor van Peter Moeskops draait. Dankzij hun knowhow en gedrevenheid maken we elk project tot een succes.”  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details