Platform voor de bouw
MasterPatio – meesterlijk slank, strak én superisolerend schuifsysteem

MasterPatio – meesterlijk slank, strak én superisolerend schuifsysteem

Schuiframen combineren state-of-the-art prestaties met een aantrekkelijke esthetiek. Onze toonaangevende en technisch geavanceerde systemen zijn dé perfecte oplossing om een prachtig uitzicht te creëren. Zo laten ze de buitenwereld binnen, voor een gevoel van ruimte en eenheid met de omgeving.

Maak kennis met onze innovatieve en complete oplossing voor schuiframen, MasterPatio.

Ontdek de veelzijdigheid van MasterPatio

MasterPatio is ontwikkeld om comfort op elk niveau, strakke esthetiek tot in de details, duurzame inspanningen, en onbeperkte ontwerpvrijheid te combineren. MasterPatio heeft een bijzonder slank en strak ontwerp. Dit zorgt voor meer natuurlijk lichtinval waardoor grotere glaspartijen mogelijk zijn. Bovendien is deze oplossing dankzij de sterke energieprestaties geschikt voor lage-energie of passieve gebouwen, én zijn robuustheid maakt het de perfecte keuze voor hoogbouw.

Complete geveloplossing, afgestemd op Reynaers Aluminium systemen

Dankzij de naadloze integratie met onze andere systemen voor gevels en ramen & deuren transformeert MasterPatio van een schuifsysteem tot een totale geveloplossing, waardoor je in alle omstandigheden over een volledige designvrijheid beschikt.

De consistente afwerking en energiezuinige prestaties resulteren in een toekomstbestendige bouwcomponent, klaar voor zowel hoogbouw- als particuliere woonprojecten. Je kunt MasterPatio zelfs combineren met onze ConceptWall gevels en MasterLine ramen en deuren om één strakke bouwschil te creëren.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details