Platform voor de bouw
Nieuws

Nelissen Steenfabrieken is klaar voor de toekomst en toont dat aan meer dan 3000 bezoekers tijdens Open Bedrijvendag

Dubio-website-14GJ

3 oktober 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Op zondag 2 oktober verwelkomde Nelissen Steenfabrieken meer dan 3000 mensen op zijn fabriekssite. Bezoekers uit alle hoeken van Limburg én daarbuiten zakten af naar de baksteenfabrikant in Lanaken in het kader van Voka Open Bedrijvendag. “Het enthousiasme van de bezoekers stimuleert ons om te blijven doorgaan”, aldus CEO Burt Nelissen.

Met meer dan 3000 bezoekers kan Nelissen spreken van een succes. “We zijn inderdaad zeer blij met deze mooie opkomst”, zegt Burt Nelissen, één van de drie CEO’s van Nelissen Steenfabrieken. “Dat er zoveel volk naar onze fabriek en showroom komt kijken bewijst dat er nog veel interesse is in onze sector. Dat geeft mij én alle andere Nelissen-medewerkers een goed gevoel.”

Bijna-CO²-neutrale fabriek

Burt Nelissen blikt tevreden terug op een geslaagde dag. “De interesse en het enthousiasme dat het publiek uitstraalt stimuleert ons om, ondanks de moeilijke periode waarin we vandaag zitten, voluit verder te gaan en te blijven produceren. Het zijn vooral de hoge energie- en grondstofprijzen en de lange levertermijnen van technische materialen die voor ons een uitdaging zijn. Maar we kijken met een positieve blik naar de toekomst!”

“Op dit moment moeten we vooral op lange termijn gaan denken”, vertelt Burt. En Nelissen heeft al heel wat mooie plannen klaar liggen. “In de toekomst willen we graag inzetten op een nieuwe bijna-CO²-neutrale fabriek. Wanneer die effectief in werking is nodigen we graag nog eens alle geïnteresseerden uit om ons te komen bezoeken”, besluit de CEO.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Pascal Op de Beeck

Projectmanager

Meer online zichtbaarheid creëren via Bouwen aan Vlaanderen? Neem contact met mij op.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details