Platform voor de bouw
Ontdek het design van de nieuwe bijgebouwen van Curv en ontspan deze zomer in stijl!

Ontdek het design van de nieuwe bijgebouwen van Curv en ontspan deze zomer in stijl!

Evergems familiebedrijf Cornelis Hout brengt elegante en duurzame houten bijgebouwen op de markt

Deze zomer gaan we meer dan ooit op zoek naar het vakantiegevoel in eigen land. De komende weken en maanden zal er thuis gewerkt, geleefd én ontspannen worden. Cornelis Hout, een familiebedrijf uit Evergem dat ruim 100 jaar bestaat, onthult daarom vandaag Curv, een gloednieuw innovatief concept op het gebied van hedendaags wooncomfort. Curv biedt elegante en duurzame houten bijgebouwen voor wie op zoek is naar een poolhouse, garden office, loungeruimte, buitenkeuken of simpelweg een plek om buiten even tot rust te komen. Zo krijgt de eigen achtertuin een nieuwe dimensie als werk- of ontspanningsplek. Curv is op en top Belgisch en is vanaf vandaag op de markt beschikbaar. 

Curv hanteert een stijlvol en uniek design waarbij vooral de afgeronde hoeken in het oog springen. De zo goed als onzichtbare overlopen en de afwezigheid van dakranden zorgen ervoor dat het gebouw erg minimalistisch oogt, maar dankzij het gebruik van duurzame houten materialen voelt het geheel ook bijzonder warm en natuurlijk aan. Curv gaat zo mooi in de omgeving op.

Bij elk model komt dezelfde vormentaal terug, met afgeronde hoeken en houtafwerking. Curv staat voor een iconische vorm, die niet vergelijkbaar is met wat er tot nu toe op de markt is”, aldus Maarten Cornelis. “Curv voelt echt natuurlijk aan omdat het design puur minimalisme combineert met natuurlijke elementen. Door zijn kenmerkende vorm en de standaard houten afwerking, staat Curv garant voor een mooie meerwaarde in ieder tuinlandschap” vervolledigt broer Thomas Cornelis.

Het gebruik van traditionele houtskeletbouwtechnieken en aluminium gevelsystemen in combinatie met de lichte en compacte recycleerbare materialen maken van Curv een bijzonder duurzaam product. Curv is bovendien helemaal Belgisch! De ontwikkeling en productie gebeurt namelijk lokaal, waardoor de afstand tussen creatie en installatie beperkt wordt en de ecologische voetafdruk zo klein mogelijk blijft.

Op dit moment zijn er zes verschillende basismodellen die gebruikt kunnen worden voor verschillende toepassingen: Pool, Car, Storage, Lounge, Office en Kitchen. Deze modellen, elk met het herkenbare Curv – design, zijn beschikbaar in diverse formaten en kunnen volledig op maat samengesteld worden. Zo kunnen bijvoorbeeld de kleuren, bekleding en indeling naar eigen smaak gekozen worden.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.curv.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details