Platform voor de bouw
Nieuws

Priva on Tour: Fabrikant van gebouwautomatisering technologieën brengt de nieuwste innovaties rechtstreeks bij de klant.

Een toonaangevende, internationale fabrikant van gebouwtechnologieën heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe, veilige manier om in contact te blijven met klanten, adviseurs en partners.

kl-200901_Priva-DemoBus_RB38409-bewerkt-lowres

21 oktober 2020 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Een toonaangevende, internationale fabrikant van gebouwtechnologieën heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe, veilige manier om in contact te blijven met klanten, adviseurs en partners.

Priva Building Intelligence N.V. zal in December 2020 door België toeren met zijn reizende ‘tentoonstelling’, Priva on Tour.  Priva on Tour stelt het Belgische team van het bedrijf in staat om zijn innovaties en oplossingen rechtstreeks naar klanten en belanghebbenden te brengen; waar ze zich ook bevinden. Het Priva-team plant een route door België, waarbij iedere regio wordt bezocht.

Het bedrijf is van mening dat zijn rondreizende showcase een veilige en aantrekkelijk alternatief biedt voor het gebruikelijke schema van evenementen van derden en on-site briefings.

Koen Somers, Manager Marketing en Sales België zegt hierover: “Met zoveel vakbeurzen en face-to-face kansen die dit jaar zijn uitgesteld, wisten we dat we een veilige, alternatieve manier moesten vinden om in contact te blijven met mensen. Soms is een videogesprek gewoon niet genoeg. Priva on Tour is een schitterend initiatief; het wordt een plek waar bezoekers – in een veilige, hygiënische omgeving – kunnen leren over onze Building Management pakketten, digitale services en over slimme, gezonde gebouwtechnologieën.
En het echte voordeel is dat we onze Priva Bus tot aan de deur van de klant kunnen brengen, waar hij zich op dat moment ook bevindt”.

Bedrijven die een bezoek willen reserveren van het Priva België Team en de Priva Bus kunnen dit via de website doen. Ga voor meer informatie naar https://www.priva.com/nl/ontdek-priva/blijf-op-de-hoogte/evenementen/priva-on-tour

Er zullen strikte sociale afstands- en hygiënemaatregelen worden getroffen om de veiligheid van bezoekers en het personeel van Priva te waarborgen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • GWW-BE

  Grond/Weg/Waterbouw

  Platform over infrastructuur, ruimtelijke inrichting, civiele- en openbare werken

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • Bouwmat

  Bouwmat

  Platform over bouwmaterieel & bouwmachines

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%