Platform voor de bouw
Priva on Tour: Fabrikant van gebouwautomatisering technologieën brengt de nieuwste innovaties rechtstreeks bij de klant.

Priva on Tour: Fabrikant van gebouwautomatisering technologieën brengt de nieuwste innovaties rechtstreeks bij de klant.

Een toonaangevende, internationale fabrikant van gebouwtechnologieën heeft de lancering aangekondigd van een nieuwe, veilige manier om in contact te blijven met klanten, adviseurs en partners.

Priva Building Intelligence N.V. zal in December 2020 door België toeren met zijn reizende ‘tentoonstelling’, Priva on Tour.  Priva on Tour stelt het Belgische team van het bedrijf in staat om zijn innovaties en oplossingen rechtstreeks naar klanten en belanghebbenden te brengen; waar ze zich ook bevinden. Het Priva-team plant een route door België, waarbij iedere regio wordt bezocht.

Het bedrijf is van mening dat zijn rondreizende showcase een veilige en aantrekkelijk alternatief biedt voor het gebruikelijke schema van evenementen van derden en on-site briefings.

Koen Somers, Manager Marketing en Sales België zegt hierover: “Met zoveel vakbeurzen en face-to-face kansen die dit jaar zijn uitgesteld, wisten we dat we een veilige, alternatieve manier moesten vinden om in contact te blijven met mensen. Soms is een videogesprek gewoon niet genoeg. Priva on Tour is een schitterend initiatief; het wordt een plek waar bezoekers – in een veilige, hygiënische omgeving – kunnen leren over onze Building Management pakketten, digitale services en over slimme, gezonde gebouwtechnologieën.
En het echte voordeel is dat we onze Priva Bus tot aan de deur van de klant kunnen brengen, waar hij zich op dat moment ook bevindt”.

Bedrijven die een bezoek willen reserveren van het Priva België Team en de Priva Bus kunnen dit via de website doen. Ga voor meer informatie naar https://www.priva.com/nl/ontdek-priva/blijf-op-de-hoogte/evenementen/priva-on-tour

Er zullen strikte sociale afstands- en hygiënemaatregelen worden getroffen om de veiligheid van bezoekers en het personeel van Priva te waarborgen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details