Platform voor de bouw
SAVE THE DATE: PREFAB, vakbeurs en kennisplatform voor koplopers in off-site bouwen en renoveren

SAVE THE DATE: PREFAB, vakbeurs en kennisplatform voor koplopers in off-site bouwen en renoveren

11 – 13 oktober in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch (NL)

Traditioneel bouwen en verbouwen komt steeds meer onder druk te staan. Niet enkel omdat er onvoldoende werkkrachten zijn om het werk uit te voeren, maar ook door de noodzakelijke shift naar duurzamer (ver)bouwen. Professionals, opdrachtgevers en eindklanten moeten dus op zoek naar alternatieve, efficiëntere en snellere manieren om te (ver)bouwen. De oplossing? Off-site en prefabricage. De vakbeurs PREFAB spits zich hier volledig op toe. Koplopers uit de sector tonen er hun oplossingen en toepassingen en delen hun kennis rond deze futureproof manier van (ver)bouwen.

Informatie en inspiratie voor professionals in de energietransitie

PREFAB is de vakbeurs – en het kennisplatform – voor professionals in industrieel en modulair bouwen en renoveren. De laatste editie van de vakbeurs, in oktober 2021, was een groot succes. De stijgende opkomst en het groeiende belang van industrieel en modulair bouwen als gevolg van de krapte op de woningmarkt én het tekort aan werkkrachten, ligt hier zeker mee aan de oorsprong.

Het event draagt bij aan kennisdeling en business en ondersteunt zo de doorontwikkeling van prefabricatie en industrialisatie in de bouw- en installatiesector. Informatie en inspiratie staan er centraal. PREFAB brengt innovaties, oplossingen, best practices en een ijzersterk inhoudelijk programma. Keynotesprekers delen er hun kennis rond onder meer modulair en conceptueel bouwen en de weg naar een duurzamere bouwsector.

Ontdek het inhoudelijke programma hier: https://www.prefabbeurs.nl/nl/programma/.

Belgische exposanten

Op de beursvloer staan bedrijven en organisaties die actief zijn in off-site bouwen en renoveren en dan specifiek in slimme bouwmaterialen, bouwcomponenten (skids & units), conceptueel en modulair bouwen en digitalisering, industrialisatie & productieautomatisering.

Aangezien er momenteel nog geen PREFAB-vakbeurs plaatsvindt in België maar ook in ons land de nood hoog is en het belang stijgt van efficiënter, foutloos en duurzamer bouwen, zijn er tal van Belgische bedrijven aanwezig op de beurs. Waaronder Vandersanden, Sobelcomp, IBS en CAS Serviceburo.

“Prefab draagt steeds zwaarder bij aan het ophogen van de bouwcapaciteit. Die is ook hard nodig, gezien bijvoorbeeld de arbeidsmarktkrapte. De Prefabbeurs is een mooi meetingpoint om de laatste ontwikkelen te delen en om nieuwe contacten te leggen”, aldus Roland Classen, marketingmanager bij Vandersanden.

Praktisch

Van dinsdag 11 oktober tot en met donderdag 13 oktober 2022, van 10u tot 17u in de Brabanthallen in ’s Hertogenbosch (NL).
​Klik hier voor een routebeschrijving en hier voor parkeerinformatie.

Bezoekersregistratie: PREFAB is gratis voor professionals na registratie (vanaf dinsdag 16 augustus) via https://www.prefabbeurs.nl/nl/. ​
​Dit ticket geeft evenees toegang tot de aanpalende Vakbeurs Energie en de vakbeurzen Zero Emission | Ecomobiel en Industrial Heat & Power.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details