Platform voor de bouw
Stijlvolle spijlenbalustrades nu ook beschikbaar in staal

Stijlvolle spijlenbalustrades nu ook beschikbaar in staal

Mooie, grote terrassen zijn in. De gedachte dat een terras het verlengde van een leefruimte is, waardoor het onderscheid tussen binnen en buiten vervaagt, klinkt veel architecten als muziek in de oren. Specialist Mavaro speelt hierop in door voortaan niet enkel aluminium balustrades aan te bieden, maar ook stijlvolle stalen varianten te voorzien. “We willen een onestopshop zijn, met een breed aanbod dat geschikt is voor alle mogelijke buitenprojecten”, klinkt het.

Professionals die op zoek zijn naar balustrades, scheidingswanden, muurkappen en trapleuningen op maat, zijn bij Mavaro aan het juiste adres. Realisaties waarin esthetiek en functionaliteit met elkaar versmelten, zijn de corebusiness van de onderneming uit Tessenderlo. “We bieden architecten een waaier aan mogelijkheden. Ze hebben de keuze tussen diverse uitvoeringen, kleuren en materialen. Dit laatste is meer dan ooit het geval nu we ook stalen spijlenbalustrades aan ons gamma hebben toegevoegd”, zegt Marc Van Edom, bestuurder van Mavaro.

De spijlenbalustrades van Mavaro hebben een strakke uitstraling, waardoor ze bijdragen tot het architecturale totaalplaatje.

Stalen spijlenbalustrades

Tot voor kort was Mavaro vooral vermaard voor de productie en montage van aluminium balustrades, maar daar is onlangs verandering in gekomen. Het ontwikkelt en installeert nu ook stalen spijlenbalustrades om de markt maximaal te kunnen bedienen. “We willen een onestopshop zijn, met een breed aanbod dat geschikt is voor alle mogelijke buitenprojecten. Vandaar dat staaltoepassingen niet konden ontbreken in ons gamma”, aldus Marc Van Edom. “De stalen spijlenbalustrades zijn beschikbaar in twee modellen. We produceren ze met behulp van geavanceerde machines in ons atelier, dat we recent fors hebben uitgebreid. Op die manier kunnen we zoals vanouds een uitmuntende kwaliteit garanderen. Bovendien zorgen onze competente, ervaren monteurs voor een onberispelijke plaatsing.”

Creatieve vrijheid

De introductie van een stalen model zal de spijlen­balustrades van Mavaro alleen maar gegeerder maken. De specialist uit Tessenderlo garandeert immers een uiterst gedetailleerde uitwerking en optimale veiligheid. De spijlenbalustrades van Mavaro hebben bovendien een strakke uitstraling, waardoor ze bijdragen tot het architecturale totaalplaatje. De verschillende modellen bieden ontwerpers heel wat creatieve vrijheid: “In het aluminiumgamma heb je enerzijds de Toccata, de klassieker van dienst die zijn strepen al ruimschoots verdiend heeft in allerlei stijlvolle projecten. Anderzijds is er de Fugata, die net iets strakker overkomt omdat de zichtzijde van de spijlen smaller vormgegeven. Nu er ook stalen spijlenbalustrades voorhanden zijn, zijn de mogelijkheden ruimer dan ooit”, concludeert Marc Van Edom. 

 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details