Platform voor de bouw
Toegangscontrole en veiligheid van appartementsgebouwen
De Intratone-systemen bieden een aanzienlijke meerwaarde voor gebouwbeheerders én gebruikers.

Toegangscontrole en veiligheid van appartementsgebouwen

De toegang tot appartementsgebouwen makkelijk en vanop afstand regelen? Dat is mogelijk met de intercoms en toegangssystemen van Intratone. “We bieden een duurzame en innovatieve oplossing die eenvoudig te installeren en te gebruiken is. Binnen één dag is ons systeem gebruiksklaar, zonder ingrijpende of dure installatie”, klinkt het.

De Intratone-systemen bieden eerst en vooral een aanzienlijke meerwaarde voor gebouwbeheerders: een online platform, vanop afstand en in real time te beheren. “Via ons gratis en veilige online platform kunnen ze alles monitoren en aansturen zonder dat ze zich hoeven te verplaatsen”, benadrukt Jasper Nijland, marketing manager Benelux bij Intratone. “Zo kunnen ze alle toegangen van een of meerdere gebouwen of bijvoorbeeld garagepoorten controleren. Het platform is gebruiksvriendelijk en vereist geen technische kennis. Bovendien is het mogelijk om meerdere accounts aan te maken en de controle te verdelen over verschillende beheerders. Het aantal te beheren appartementen is onbeperkt, er is sprake van databescherming op hoog niveau en de systemen kunnen snel en zonder kabels geïnstalleerd worden.”

Het intercomsysteem kan snel geïnstalleerd worden en is meestal in minder dan vier uur gebruiksklaar.

Uniek comfort en veiligheid voor alle bewoners

De gratis app of software biedt bewoners via hun vaste lijn, smartphone, tablet of computer toegang tot een modern intercomsysteem. “Het beantwoordt perfect aan hun huidige noden, past zich makkelijk aan en is intuïtief te bedienen. Bewoners zijn zeker van een veilig systeem en ongeëvenaard comfort, zodat ze altijd en overal kunnen zien wie er voor hun deur staat. Het intercomsysteem kan snel geïnstalleerd worden en is meestal in minder dan vier uur gebruiksklaar”, aldus Intratone, dat intussen al meer dan 2 miljoen woningen en appartementen uitrustte met een draadloze intercom.

Eenvoudige, kostenefficiënte installatie

Kiezen voor een Intratone-intercomsysteem is kiezen voor een kostenefficiënte installatie. Omdat ze draadloos werken, is er enkel bedrading nodig voor de voeding. Er hoeven dus geen kostbare meters bedrading van de bel naar het individuele appartement gelegd of vervangen te worden. De montage is snel en eenvoudig, waarna de intercom meteen operationeel is. “Je bespaart niet alleen kosten voor installatie en materiaal, maar voorkomt ook de schade en overlast die de aanleg en installatie van een conservatieve intercom met bedrading met zich meebrengt”, onderstreept Intratone. “Aanpassingen en updates voert de beheerder vanop afstand en in real time uit.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details