Platform voor de bouw
Totaalaanbod in omheiningen, afsluitingen en poorten
Buildmat opende een tweede Domspro-vestiging in Vlaanderen, meer bepaald in Hoogstraten.

Totaalaanbod in omheiningen, afsluitingen en poorten

In mei 2022 werd Doms, de Brussegemse groothandel in poorten, omheiningen en staaldraad, overgenomen door bedrijvengroep Buildmat. Met deze overname bouwde Buildmat zijn netwerk van succesvolle bedrijven, actief in de bouw en industrie, verder uit. Begin dit jaar werd in Hoogstraten een tweede Domspro-filiaal geopend. Klanten kunnen er terecht voor een breed assortiment van poorten, draad- en paneelafsluitingen en omheiningen.

Het verhaal van Doms – opgericht door Serge Doms – begon in 1988. Het bedrijf miste zijn start niet en groeide vanuit het Vlaams-Brabantse Brussegem al snel uit tot een gespecialiseerde groothandel in omheiningen, hekken, poorten en staaldraad. In het voorjaar van 2022 droeg Serge Doms zijn activiteiten over aan Buildmat. Het doel? De continuïteit voor klanten, personeel en leveranciers waarborgen en de sterke groei van Doms consolideren in een snel veranderende markt. Serge Doms en zijn team zijn nog steeds actief binnen de groep, zodat hun waardevolle ervaring en expertise maximaal ingezet kan worden.

Klanten kunnen bij Domspro een breed assortiment van poorten, draad- en paneelafsluitingen en omheiningen ontdekken.

Opening tweede filiaal

De overname van Doms – met bijhorende naamsverandering naar Domspro – kreeg de voorbije maanden verder vorm, onder meer via de opening van een tweede Domspro-filiaal in Hoogstraten. Met dit tweede filiaal, gelegen aan de Sint-Lenaartseweg 36 in de Kempense gemeente, wordt het uitgebreide Domspro-assortiment dichter bij de klant gebracht, waaronder professionele plaatsers van omheiningen of algemene aannemers. Het assortiment omvat poorten, draad- en paneelafsluitingen,
omheiningen, H-gleufpalen en vele andere producten.

Totaalaanbod, ook via online productplatform

Deze nieuwe vestiging van Domspro is gelegen aan het bestaande filiaal van Deschacht Hoogstraten, toeleverancier voor de professional van een breed aanbod bouwproducten ‘van onder de grond tot op het dak’. Deschacht is voornamelijk gespecialiseerd in riolering en watermanagement en heeft hierdoor een breed aanbod producten die aansluiten bij het productassortiment van Domspro. Beide bedrijven maken gebruik van dezelfde ingang, service en medewerkers. Daarnaast investeerden zowel Buildmat als Domspro in een online productplatform waar je 24/7 producten en nettoprijzen kan raadplegen en de beschikbare voorraad kan terugvinden. Met dezelfde login ontdek je alle productinformatie.

Van omheiningen tot staaldraad: elke klant kan rekenen op duurzame en onderhoudsvriendelijke oplossingen.

Investeren in groei 

De Buildmat-groep spaart kosten noch moeite om Domspro nog sterker in de markt te zetten. Hierbij horen investeringen in nieuwe, innovatieve producten voor buitenaanleg. Van omheiningen tot terrassen en van poorten tot staaldraad: klanten kunnen steeds op Domspro rekenen voor duurzame, recycleerbare en onderhoudsvriendelijke oplossingen. Dankzij de samenwerking met trouwe productpartners bevat de Domspro-website elk gewenst product voor de professionele plaatser van omheiningen. Het Buildmat-team scant voortdurend de sectoren waarin de dochterondernemingen actief zijn, op zoek naar vernieuwende producten en technologieën.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details