Platform voor de bouw
Overig

Totaaloplossing voor HVAC en sanitair. Werken op maat van de klant

IMG_1636_BEWERKT

Tekst | Laureline Vansteenkiste

Beeld | Quartier

12 augustus 2021 Leestijd 3 minuten

Deel dit artikel

Al meer dan vijftig jaar is Quartier een gevestigde waarde in Zuid-West-Vlaanderen en ver daarbuiten, zowel op de B2B- als de B2C-markt. Van woning- en appartementsbouw over kantoren en rusthuizen tot hotels en scholen. Zoals het Sint-Lodewijkscollege in Brugge of het Plopsa Hotel in De Panne.

Sinds 1965 is Quartier uit Kortrijk een prominente speler in de installatiewereld. Het bedrijf bouwde gestaag zijn diensten uit naar alle aspecten van HVAC en sanitair. Die ruime ervaring past het breed toe, zowel in de residentiële als industriële markt. De klanten variëren van particulieren over architecten en bouwpromotoren tot studiebureaus en gemeentebesturen. Dagelijks zijn een tachtigtal mensen in de weer om alle installaties, reparaties en interventies in goede banen te leiden. Met als doel een tevreden klant op het einde van de dag.

“Als flexibele, toegankelijke onderneming werken we steeds op maat van onze klanten en luisteren we naar wat ze echt nodig hebben”

Langetermijnrelaties

Quartier bouwt zijn klantenportfolio zorgvuldig en met oog voor de toekomst uit. “Het is onze bedoeling om een langetermijnrelatie op de bouwen met onze klanten. Zij staan centraal in alles wat we doen. Luisteren naar hun wensen en noden is dan ook onze tweede natuur”, vertelt Tom Debrabandere, COO bij Quartier. Ook de flexibiliteit die Quartier aan de dag legt, speelt een belangrijke rol in een langdurig partnership. Bijvoorbeeld door klanten te volgen in regio’s buiten West- en Oost-Vlaanderen, wat toch het primaire speelveld is.

Open organisatie

De structuur van het bedrijf is bewust redelijk vlak opgezet. Tom Debrabandere: “We willen ook voor onze eigen mensen toegankelijk zijn en dicht bij hen staan. Het familiale karakter van ons bedrijf primeert.” De organisatie is opgedeeld in een B2B- en een B2C-groep. Voor elk project wordt een projectleider aangesteld. Die persoon volgt de uitvoering van begin tot eind op en is dan ook het vaste aanspreekpunt voor de klant. “Dat maakt dat we zeer aanspreekbaar blijven en kort op de bal kunnen spelen. Iets wat in deze wereld sterk geapprecieerd wordt.”    

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details