Platform voor de bouw
Vandamme Houtatelier kiest voor esthetische en functionele doekzonwering
De DucoScreen Front 150 FIX-doekzonwering past perfect bij het zwarte houten schrijnwerk en de betonnen gevel van het bedrijfsgebouw.

Vandamme Houtatelier kiest voor esthetische en functionele doekzonwering

De geschiedenis van Vandamme Houtatelier, dat gespecialiseerd is in allerhande houtwerk, gaat terug tot 1985, toen vader Ronny Vandamme zijn diepgewortelde passie voor hout omzette in de oprichting van een eigen schrijnwerkbedrijf. Ondertussen runt zoon Jeroen de firma in Veurne samen met zijn vrouw Florence en is ze uitgegroeid tot een modern houtatelier. In de zomer van 2022 werd de gevel van het fraaie bedrijfsgebouw uitgerust met structurele en esthetische doekzonwering. 

De stijlvolle buitenzonwering getuigt van een verregaande focus op kwaliteit.

Bij Vandamme Houtatelier resulteert pure ambacht in het fijnste maatwerk. Deze drang naar perfectie tijdens de dagdagelijkse bezigheden was ook een maatstaf om te kiezen voor doekzonwering van DUCO. Jeroen Vandamme, zaakvoerder bij Houthandel Vandamme, legt uit: “We streven steevast naar een perfecte afwerking en sterke designs, zowel binnen als buiten, waardoor we onze klanten absolute topkwaliteit kunnen garanderen. Daar staan we voor. Toen we op zoek waren naar buitenzonwering om het binnenklimaat in ons atelier optimaal te houden, wilden we deze focus op kwaliteit verder doorzetten. Zo kwamen we bij onze buren DUCO uit.”

Mooie combinatie met schrijnwerk en gevel

De structurele zwarte DucoScreen Front 150 FIX-doekzonwering past perfect bij het zwarte houten schrijnwerk en de betonnen gevel van het bedrijfsgebouw. Dit was een zeer belangrijke voorwaarde voor Vandamme Houtatelier. Het plaatje moest 100 % kloppen. “De perfecte symbiose tussen het schrijnwerk, de betonnen gevel en de doekzonwering garandeert een stijlvolle uitstraling. Bovendien zijn de screengeleiders van de DucoScreen Front 150 FIX volledig onzichtbaar weggewerkt achter de verticale houten balken, wat de afwerking uitzonderlijk maakt”, benadrukt Jeroen Vandamme.

De screengeleiders zijn volledig onzichtbaar weggewerkt achter de verticale houten balken, wat de afwerking uitzonderlijk maakt.

Klaar om stormen te weerstaan

Het gebouw van Vandamme Houthandel ligt niet zo ver van de kust. Bij stormweer kan het er dus al eens hevig aan toegaan. Maar zelfs dan kunnen de bedrijfsleiders op beide oren slapen. De uitvoering in FIX van de DucoScreen Front 150 FIX-doekzonwering garandeert immers dat de zonwering stormvast op haar plaats blijft zitten, zelfs bij de hevigste windstoten. “Gedurende het volledige proces, van offerte tot plaatsing, stond Dirk Stevens, salesmanager bij DUCO, klaar met raad en bijstand om het project in goede banen te leiden”, zegt Jeroen Vandamme. “Een vlotte samenwerking die uitmondde in een tevreden klant en een mooi eindresultaat. We kunnen ons niet beter wensen!” besluit DUCO.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details