Platform voor de bouw
Welke locatie in Antwerpen is geschikt voor jouw kantoor te huur?

Welke locatie in Antwerpen is geschikt voor jouw kantoor te huur?

In Antwerpen zijn verschillende stadsdelen te vinden, met elk zijn unieke eigenschappen en voordelen. Hoe moet je dan de keuze maken welke locatie het meest geschikt is voor jouw kantoorruimte? SKEPP legt het je uit.

De verschillende stadsdelen die in Antwerpen te vinden zijn, zijn Antwerpen Wommelgem, Antwerpen Wilrijk en Antwerpen Merksem. De stad staat bekend om haar havengebied met internationaal vrachtvervoer en de Joodse wijk met de diamanthandel. Echter is de stad met haar 521.600 inwoners zo groot, dat het lastig kan zijn om een keuze te maken voor een locatie voor jouw kantoor.

Zoek de rust op in Antwerpen Wommelgem

Antwerpen Wommelgem ligt in het oosten van Antwerpen, op ongeveer een kwartier rijden van het centrum. Ook met het openbaar vervoer is Antwerpen Wommelgem gemakkelijk bereikbaar. In tegenstelling tot het bruisende centrum is in dit stadsdeel vooral rust en gezelligheid te vinden.

Huur een kantoor in het grote stadsdeel Antwerpen Wilrijk

Antwerpen Wilrijk is het op twee na grootste stadsdeel van Antwerpen en heeft een ideale ligging ten opzichte van andere steden. Het stadsdeel ligt namelijk tussen het centrum van Antwerpen en de stad Brussel in. Bovendien lopen er meerdere snelwegen in de buurt. De bereikbaarheid van dit stadsdeel is dus uitermate hoog.

Bevindt jouw nieuwe kantoor zich in Antwerpen Merksem?

Ook in Antwerpen Merksem vind je de rust, maar het stadsdeel heeft één belangrijke troef: namelijk de haven van Antwerpen. Deze bevindt zich namelijk vlakbij het stadsdeel. Bovendien loopt midden door het stadsdeel de N1. Als je onderneming internationaal gericht is en je graag bij de haven van Antwerpen vestigt, dan is het stadsdeel Antwerpen Merksem de plek voor jouw kantoorruimte.

Na het lezen van dit blog ben je bekender geworden met de verschillende stadsdelen die in Antwerpen te vinden zijn. Vind je het echter moeilijk om een goede keuze te maken en wil je graag hulp bij het vinden van Kantoor te huur Antwerpen? Schakel dan één van de vastgoedconsultants van SKEPP in!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details