Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

SSI Schäfer N.V./S.A.

SSI SCHÄFER IN NEDERLAND EN BELGIË

Magazijninrichting, intelligente IT oplossingen en Customer Support & Service
Met meer dan 80 jaar ervaring in magazijninrichting bieden wij totaaloplossingen voor ieder project. Van magazijnstellingen, verrijdbare palletstellingen, legbordstellingen, allerlei soorten bakken en mezzanines tot complete AGV of LogiMat systemen. Of het nu gaat om het inrichten van een manueel magazijn, een semi-geautomatiseerd magazijn of de realisatie van complexe geautomatiseerde logistieke projecten met een warehouse management systeem, als turn-key leverancier is SSI SCHÄFER uw partner voor elke intralogistieke oplossing.

Met onze WAMAS® software beheert en bestuurt u de interne logistieke processen in uw magazijn en optimaliseert de goederenbewegingen. Daarnaast staat onze supportafdeling 24/7 voor u klaar met een breed porfolio aan diensten om uw intralogistieke systeem te onderhouden, te inspecteren of te monitoren.

Afvaltechniek
SSI SCHÄFER ontwikkelt innovatieve systemen voor de afvoer en verwerking van afval. De productenrange van afvalcontainers bestaat uit allerlei formaten en zijn geschikt voor allerlei mogelijke toepassingen.

bedrijfsvideo

algemene informatie

Services Magazijninrichting Adres Ambachtenlaan 14
3001 Leuven
België
Telefoonnummer 078 79 01 28 E-mailadres info.be@ssi-schaefer.com Website ssi-schaefer.com/nl-nl

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details