Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Studibo

Studibo bundelt de expertise van 5 ervaren ingenieurs- en studiebureaus. Met een service van A tot Z, een breed aanbod en gefundeerd advies gaan we voor maximale ontzorging tijdens elk bouwproject.

Onze visie:

Studibo is in 2023 operationeel gestart als de optelsom van vier ingenieurs- en studiebureaus uit alle Vlaamse provincies: Feys, RaCo, Concreet en Stabico. In het najaar van 2023 is ook Keurdesk toegetreden tot de groep. Vanaf dag één had elk van deze kantoren dezelfde visie voor ogen: onze klanten maximaal ontzorgen.

Dat doen we enerzijds met een breed en geografisch over heel Vlaanderen verspreid aanbod voor de bouwsector, anderzijds met één aanspreekpunt. Onze service is daarom zowel adviserend als uitvoerend en controlerend.

Onze missie:

De wereld om ons heen evolueert elke dag weer. Door al onze expertises samen te brengen, willen we antwoorden bieden op de uitdagingen van de toekomst. Samen gaan we op zoek naar klimaatneutrale oplossingen en herdenken we de bouwsector met oog voor duurzaamheid en respect voor mens en milieu.

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Ingenieurs- en studiebureau Adres Kortrijksesteenweg 48 bus 5
9830 Sint-Martens-Latem
België
E-mailadres info@studibo.be Website studibo.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details