Platform voor de bouw
250.000 geïnstalleerde liften in Europa
Achter de merknaam en liften zit een sterke bedrijfscultuur die gebaseerd is op open communicatie, oplossingsgericht denken en faire samenwerkingen.

250.000 geïnstalleerde liften in Europa

Orona is een toonaangevende Europese bedrijvengroep voor liftinstallaties. De onderneming levert waarde aan haar klanten via haar uitgebreid gamma producten en diensten voor het ontwerp, de fabricage, de installatie, het onderhoud, de modernisering, de renovatie én de vervanging van liften. En dat voor alle marktsegmenten. 

“Achter onze merknaam en liften zit een sterke bedrijfscultuur die gebaseerd is op open communicatie, oplossingsgericht denken en faire samenwerkingen. Dit zorgt voor duurzame relaties en een aangename werkomgeving in een sector waar flexibiliteit en een hands-on aanpak een noodzaak zijn”, zegt Pieter Slegers, Sales Manager New Installations bij Orona.

Coöperatie als organisatiemodel

De Belgische hoofdzetel van Orona bevindt zich in Waregem. Daarnaast beschikt de onderneming over vier workcenters, die verspreid zijn over heel het land. Het organisatiemodel van Orona is een coöperatie, volledig toegewijd aan mensen. Een coöperatie wil een zo goed mogelijke dienstverlening opzetten en meerwaarde creëren voor haar vennoten in functie van de gemeenschappelijke behoeftes én met aandacht voor de gemeenschap.

Met een team van 5.400 professionals, verspreid over twaalf Europese landen, is Orona actief in alle facetten van de liftindustrie.

Indrukwekkend portfolio

Met een team van 5.400 professionals, verspreid over twaalf Europese landen, is Orona actief in alle facetten van de liftindustrie. De productiefaciliteiten hebben de grootste capaciteit voor complete liften in Europa, met ondertussen een ronduit indrukwekkend portfolio van 250.000 geïnstalleerde liften. Opmerkelijk genoeg is een op tien nieuwe liften in Europa van de hand van Orona!

Buitengewoon innovatiepunt

De toewijding van de organisatie op het vlak van ecologische duurzaamheid maakte van Orona overigens het eerste liftenbedrijf ter wereld dat het ISO 14006-ecodesigncertificaat behaalde. Het hoofdkantoor ‘Orona Ideo’ werd als eerste door BREEAM International als een ‘buitengewoon innovatiepunt’ in Spanje beoordeeld.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details