Platform voor de bouw
About Fire – Opleidings- en netwerkevent: Brandveiligheid in industriebouw

About Fire – Opleidings- en netwerkevent: Brandveiligheid in industriebouw

Op donderdag 21 maart 2024 richt About Fire de schijnwerpers op brandveiligheid in de industriebouw. Tijdens deze opleiding delen experten hun inzichten omtrent een aantal actuele thema’s, gesitueerd binnen het wettelijke kader. Daarnaast staat er een boeiend panelgesprek op het programma met enkele deskundigen die hun ervaringen delen over brandveilige afspraken bij verhuur.

Met About Fire creëerden Liesbeth Jacobs (Firesa) en An Laureys, een inspirerende Fire Safety Community. De doelstelling van dit initiatief is het aanbieden van een platform voor alle professionelen en geïnteresseerden in brandveiligheid om kennis te delen, ideeën uit te wisselen en van elkaar te leren. Dit wordt o.a. geconcretiseerd door de organisatie van multidisciplinaire opleidings- en netwerkevenementen waar een dialoog omtrent brandveilige uitdagingen en oplossingen wordt geïnitieerd.

Na een succesvol eerste event in mei 2023, lanceert About Fire op donderdag 21 maart 2024 opnieuw een opleidings- en netwerkevent. Ditmaal gaat alle aandacht naar brandveiligheid in de industriebouw.

Enkele experten brengen vanuit hun praktijkervaring een aantal actuele thema’s onder de spotlights. Elk thema wordt gekoppeld aan het wettelijk kader en de meest recente normen.

Op het einde van de dag wordt u uitgenodigd voor een boeiend panelgesprek met enkele ervaringsdeskundigen over brandveilige afspraken bij verhuur.

Tussendoor is er, bij een drankje en een hapje, nog ruim de tijd om met gastsprekers en collega’s van gedachten te wisselen en te netwerken.

Ook de locatie en verslaggeving krijgen een professionele make-over.  About Fire heet je welkom in het prachtig architecturale decor van Constant Lier. In samenwerking met een redacteur wordt een uitgebreid verslag van het event gemaakt dat onder de vorm van een handige pocketgids beschikbaar zal zijn.

Ben je enthousiast en wil je er ook bij zijn? Schrijf je dan vandaag in voor dit boeiende opleidings- en netwerkevent, het aantal deelnemers is immers beperkt!

Praktische informatie:

Datum: Donderdag 21 maart 2024  van 9.30 uur  tot 16.30 h.
Locatie: Constant Lier – Grote Markt 57 – 2500 Lier
Deelnameprijs: 349 € excl. BTW
(10% korting vanaf 5 inschrijvingen – 15% korting vanaf 10 inschrijvingen)
Programma en inschrijvingen: www.aboutfire.be

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details