Platform voor de bouw
BIS | Performante audiovisuele uitrusting voor Het Poetsbureau

BIS | Performante audiovisuele uitrusting voor Het Poetsbureau

Het Poetsbureau is een van de grootste zelfstandige en onafhankelijke dienstenchequebedrijven in Vlaanderen. Met meer dan 68 kantoren en zevenduizend enthousiaste poetshulpen legt het elke dag opnieuw meer dan 45.000 klanten in de watten. Om de werking en de dienstverlening nog te verbeteren, liet Het Poetsbureau kwalitatieve digitale collaboratietools installeren in zijn nieuwbouw in Beringen.

Het was BIS|Econocom dat instond voor de audiovisuele uitrusting van de fraaie nieuwbouw. In elke vergaderzaal plaatste het een groot 4K Samsung E-board-touchscreen. De bronselectie programmeerde BIS intuïtief via een Extron-knoppenpaneel. Voorts zijn er ook HDMI- en USB-kabels beschikbaar voor klassieke presentaties. In functie van videoconferencing opeerde Het Poestbureau voor de Panacast-camera (180° Panoramic Intelligent Collaboration) en een Lumens PTZ-model om opleidingen te filmen en te streamen in 4K. Een professionele Canton-soundbar garandeert een uitmuntende audioweergave. Al het geluid wordt slim opgepikt door twee Biamp Ceiling Mics per vergaderzaal.

BIS Bedrijfspresentatie | Het Poetsbureau

In elke vergaderzaal is een groot 4K Samsung E-board-touchscreen geplaatst.

 

Interactief vergaderen

Voorts zijn diverse meeting rooms uitgerust met de Samsung FLiP. Niet alleen whiteboarding, maar ook een eenvoudige connectie maken met de laptop stond hoog op het verlanglijstje. Normaal gezien wordt het scherm op een mobiele voet geplaatst, maar de klant koos voor een beugel waarmee het scherm kan roteren tegen de muur. Alle zalen zijn via een Evoko Liso-deurpaneel aan de Exchange-server gekoppeld. In de wandelgangen is dan ook meteen duidelijk welke zaal vrij of bezet is. Het is zelfs mogelijk om via de Evoko Liso Room Manager een ad-hocmeeting te beleggen zonder je pc te gebruiken.

BIS Bedrijfspresentatie | Het Poetsbureau

Diverse meeting rooms zijn uitgerust met de Samsung FLiP.

 

Multifunctionele refter

De ‘refter’ is misschien wel de meest polyvalente ruimte in het nieuwe gebouw. De grootformaatprojectie is een indrukwekkende eyecatcher. De audiovisuele toepassingen in de refter – internetradio, digitale tv, lokale pc-connecties … – worden aangestuurd met behulp van een Crestron Touch-paneel. De krachtige BOSE-geluidsinstallatie met stevige sufwoofer is netjes weggewerkt in de kast.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details