Platform voor de bouw
Boomse dakpannen met hoogste kwaliteitsgarantie
Boomse dakpan van Franck Bricks, toegepast in Kortenaken.

Boomse dakpannen met hoogste kwaliteitsgarantie

Boomse dakpannen dateren reeds uit de negentiende eeuw en zijn nog steeds een absoluut begrip in de bouwsector. De toonaangevende onderneming Franck Bricks, die dit jaar een halve eeuw bestaat, besloot daarom een nieuwe Boomse dakpan op de markt te introduceren.

Boomse pannen zijn kleidakpannen, gemaakt van de meest natuurlijke grondstoffen. Dit maakt de Boomse dakpan van nature een duurzaam product. Terwijl Boomse dakpannen voordien met de hand vervaardigd werden, produceert Franck Bricks ze vandaag semimachinaal, zodat de originele uitstraling van de handgemaakte exemplaren perfect behouden blijft. Ze zijn verkrijgbaar in drie kleuren: natuurrood, verouderd en verdonkerd. Elke dakpan van Franck Bricks is gegarandeerd het resultaat van puur en onversneden vakmanschap, de hoogste kwaliteit en oog voor esthetiek. Behalve Boomse dakpannen produceert Franck Bricks ook nieuwe Bourgondische tegelpannen, naast gevelstenen en klinkers. Ook voor gespecialiseerde geveltechnieken als bureren, papvoegen, chipperen en kaleien zijn klanten bij Franck Bricks aan het juiste adres om hun woning een unieke uitstraling en karakter te geven.

Boomse dakpan van Franck Bricks in kleurstelling ‘verouderd’.

Een steengoed resultaat

De familie Franck is met de baksteen in de maag geboren. Het was Frans Franck die, dit jaar precies een halve eeuw geleden, het bedrijf opstartte, met als kernexpertise de afbraak van gebouwen met het oog op de recuperatie van stenen. Vandaag zet de tweede én derde generatie de schouders onder het familiebedrijf, een vaste waarde in de handel van unieke dakpannen, nieuwe én recuperatiegevelstenen. Elke dag bouwt het team aan de groei en toekomst van Franck Bricks. Met toonaangevende professionaliteit dragen alle medewerkers er zorg voor dat de individuele klant de service en aandacht krijgt die hij verdient. Daarom wordt de klemtoon gelegd op hoogstaande kwaliteitsproducten, vakkundige coördinatie en een openhartige service. Samen voor een steengoed resultaat!    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details