Platform voor de bouw
De kortste weg naar nuttige projectinformatie
Reynaers Aluminium biedt zijn bouwprofessionals ook ondersteunende technische documentatie.

De kortste weg naar nuttige projectinformatie

Reynaers Aluminium gelooft dat aluminium de ideale materiaalkeuze is voor hedendaagse en toekomstgerichte architectuur. Welke architecturale stijl je ook verkiest, van modern tot klassiek, van urban tot landelijk: de systemen van Reynaers Aluminium sluiten er altijd naadloos op aan én tillen ieder project meteen naar een hoger niveau.

Bouwprofessionals kunnen onder andere systeemdetails downloaden die ze rechtstreeks kunnen importeren in hun CAD-software, evenals BIM-modellen met grafische detailniveaus en datadieptes of bouwaansluitingen van raam- en deuraansluitingen.

Welk project je ook wil realiseren: Reynaers Aluminium helpt je graag verder. “Zo kun je bij ons terecht voor een uitgebreid productgamma, antwoorden op technische vraagstukken en professionele ondersteuning voor grotere projecten, maar ook voor massa’s inspiratie en tips. We beschikken over heel wat inspirerende en technische informatie, zodat je snel aan de slag kan met al je innovatieve projecten!” klinkt het.

Welk project je ook wil realiseren: Reynaers Aluminium helpt je graag verder.

Snel aan de slag met technische downloads

Reynaers Aluminium biedt zijn bouwprofessionals ook ondersteunende technische documentatie. Zij kunnen onder andere alle technische brochures met productkenmerken en -prestaties downloaden, evenals systeemdetails die ze rechtstreeks kunnen importeren in hun CAD-software, BIM-modellen met grafische detailniveaus en datadieptes, bouwaansluitingen van raam- en deuraansluitingen, kant-en-klare bestekteksten die ze rechtstreeks kunnen kopiëren in hun lastenboek en duurzaamheidsdocumenten om bouwcertificaten zoals BREEAM en LEED te behalen. “Met deze technische downloads helpen we je alvast op weg naar een succesvol ontwerp!” besluit Reynaers Aluminium.    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details