Platform voor de bouw
Functionele doekzonwering beschermt personeel tegen overtollig zonlicht
De kantoormedewerkers worden op een efficiënte manier beschermd tegen oververhitting en verblindende zonnestralen.

Functionele doekzonwering beschermt personeel tegen overtollig zonlicht

Prosafco is een toonaangevend bedrijf uit Roeselare, dat gespecialiseerd is in workwear & safety. Dankzij hun expertise en groot aanbod aan werkkledij, werkschoenen, handschoenen en andere persoonlijke beschermingsmiddelen helpen ze vakmensen dag na dag letselvrij thuis te komen. Om hun kantoormedewerkers te beschermen tegen oververhitting en verblindende zonnestralen werd de gevel van het gebouw uitgerust met DucoScreen Front 150 Curtain Wall-doekzonwering.

De DucoScreen Front 150 CW-doekzonwering draagt bij tot een optimaal binnenklimaat.

Een vliesgevel geeft gebouwen onmiddellijk een esthetische meerwaarde. Zo ook bij de vestiging van Prosafco. Maar voor dergelijke grote glaspartijen dient men naast esthetiek ook oog te hebben voor functionaliteit. Niemand werkt immers graag in een gebouw waar de temperaturen tijdens de zomer de hoogte worden ingejaagd. Daarom is het des te belangrijker dat het binnencomfort evenveel aandacht krijgt. Door de grote glasramen te voorzien van functionele DucoScreen Front 150 CW-doekzonwering wordt geen afbreuk gedaan aan de stijl en het uiterlijk van de gevel. Integendeel: esthetiek en functionaliteit gaan hand in hand.

De zonwering past perfect in het architecturale plaatje.

Thermisch comfort voor het personeel

De missie van Prosafco is duidelijk: medewerkers beschermen in hun werkomgeving. Ook de eigen werknemers! Want dankzij de DucoScreen Front 150 CW-doekzonwering geniet het personeel van voldoende daglicht en blijft de binnentemperatuur tegelijk perfect onder controle. Zo kan elke medewerker in een aangenaam binnenklimaat vertoeven gedurende de werkuren. Dit komt niet enkel het comfort ten goede, maar tevens de concentratie. Een win-winsituatie dus!    

De doekzonwering doet allerminst afbreuk aan de stijl en het uiterlijk van de gevel.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details