Platform voor de bouw
Thema's

Groter productgamma, betere geografische spreiding

v d valk 036 kopiëren
Mavaro introduceert in 2021 een nieuwe productlijn voor ingeklemde beglazing.

Tekst | Tim Janssens

Beeld | Marc Scheepers – Mavaro

22 maart 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Enerzijds introduceert het een nieuwe productlijn voor ingeklemde beglazing en anderzijds opent het binnenkort een hub in West-Vlaanderen. “Op onze lauweren rusten is dus zeker niet aan de orde”, benadrukt deze ambitieuze speler.

Wat begon als een bescheiden lokale speler groeide in een mum van tijd uit tot een onestopshop met een zeer breed productaanbod, dat vlot zijn weg vindt naar nieuwbouw- en renovatieprojecten in heel België. “We spitsen ons toe op het ontwerpen, produceren en monteren van balustrades, scheidingswanden, muurkappen en trapleuningen. Binnen dat specifieke segment beschikken we over een zeer uitgebreid gamma aluminium en stalen producten dat systematisch en permanent evolueert. Op die manier bieden we architecten een waaier aan mogelijkheden. Ze hebben de keuze tussen diverse uitvoeringen, kleuren en materialen”, vertelt bestuurder Marc Van Edom.

“De vraag naar glazen balustrades is zeer groot, dus het is logisch dat we die trend evenzeer vertalen naar ons productportfolio”, zegt Marc Van Edom.

Stalen spijlenbalustrades

Dat dit laatste geen loze woorden zijn, bleek eerder dit jaar, toen het gamma aluminium balustrades werd uitgebreid met stijlvolle stalen varianten. “Hiermee willen we in eerste instantie inspelen op de grote vraag naar spijlenbalustrades, zodat we de markt maximaal kunnen bedienen. We hebben de ambitie om een onestopshop te zijn, met een breed aanbod dat geschikt is voor alle mogelijke buitenprojecten. Vandaar dat staaltoepassingen niet konden ontbreken in ons gamma”, legt Marc Van Edom uit. “De stalen spijlenbalustrades zijn tot nog toe beschikbaar in twee modellen. We produceren ze in onze eigen ateliers, die we recent fors hebben uitgebreid. Op die manier kunnen we zoals vanouds een uitmuntende kwaliteit garanderen. Bovendien zorgen onze competente, ervaren monteurs voor een onberispelijke plaatsing. Met hun strakke uitstraling dragen onze stalen spijlenbalustrades bij tot het architecturale totaalplaatje.”

“Met hun strakke uitstraling dragen onze stalen spijlenbalustrades bij tot het architecturale totaalplaatje”, benadrukt Marc Van Edom.

Glastoepassingen en West-Vlaamse vestiging

Het bleef echter niet bij spijlenbalustrades, want het prille staalgamma wordt binnenkort verder uitgebreid met een nieuwe productlijn voor ingeklemde beglazing. “De markt vraagt erom, dus het is logisch dat we die trend evenzeer vertalen naar ons productportfolio”, zegt Marc Van Edom. “Ook in geografisch opzicht zullen we binnenkort overigens een belangrijke stap vooruit zetten. In 2021 openen we immers een vestiging in West-Vlaanderen om zo nog beter en efficiënter te kunnen werken. Je ziet: we zitten zeker niet stil! We zullen blijven inzetten op de ontwikkeling van nieuwe producten en andere optimalisaties om de markt nog beter te kunnen bedienen!”   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details