Platform voor de bouw
Jaarboek

Innovatieve bouwoplossingen ontdekken in een realistische omgeving

Studio-Gyproc-02
In Studio Gyproc kan je op een ontspannen manier innovatieve bouwoplossingen ontdekken in de realistische omgeving van een echt appartement.

Tekst | Gyproc

Beeld | Gyproc

4 januari 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Onze manier van wonen ontwikkelt zich voortdurend. Woningschaarste, nieuwe wetgevingen en veranderende verwachtingen bij opdrachtgevers en eindgebruikers vragen om een ‘New Way of Building’. Om architecten bij te staan, lanceerde Gyproc begin 2020 Studio Gyproc. In een gesimuleerde studio in Mechelen zet het duurzame en toekomstgerichte oplossingen op een originele manier in de kijker. Na een tijdelijke sluiting vanwege corona is dit experience center opnieuw open voor een livebezoek en rondleiding! 

Studio Gyproc demonstreert in de kantoren van interieurbedrijf Bulo innovatieve bouwoplossingen die van pas kunnen komen in tal van bouwprojecten. De thema’s die centraal staan zijn beleving en comfort, akoestiek en regulering en high-end afwerking.

De thema’s die centraal staan zijn beleving en comfort, akoestiek en regulering en high-end afwerking.

Futureproof oplossing 

Een van de grootste troeven in Studio Gyproc is ongetwijfeld het Habito-systeem. Dit is een alles-in-éénoplossing die het mogelijk maakt om ook in de toekomst met gipsplaten te bouwen, zowel in residentiële als niet-residentiële projecten. Qua comfort en prestaties is het systeem volledig futureproof. Het is namelijk dens en stootvast, garandeert een superieure akoestische performantie, kan zowel als kamer- en woningscheidende wand gebruikt worden en is inbraakwerend (RC2 of RC3). Boven-dien zijn alle technieken integreerbaar in een wand van slechts 21 cm en is er met Habito H een speciale variant beschikbaar voor toepassing in vochtige ruimtes. In Studio Gyproc kan je dus op een ontspannen manier innovatieve bouw-
oplossingen ontdekken in de realistische omgeving van een echt appartement. 

Interesse in een rondleiding? Schrijf je dan nu in via discover.gyproc.be/studio-gyproc en ontvang je persoonlijke uitnodiging.   

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Nicolas Piert

Projectmanager

Uw organisatie promoten via het Bouwen aan Vlaanderen netwerk? Ik help u graag verder.

0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details