Platform voor de bouw
Maak kennis met SlimLine 38 Functional – ultraslank en strak design voor ramen en deuren
SlimLine 38 Functional ©Reynaers Aluminium

Maak kennis met SlimLine 38 Functional – ultraslank en strak design voor ramen en deuren

Ervaar de perfecte combinatie van elegantie en functionaliteit met SlimLine 38 Functional van Reynaers Aluminium. Met zijn ultraslanke profielen en vlakke design biedt de nieuwste designvariant ‘Functional’ binnen SlimLine 38 een eigentijdse esthetiek en geavanceerde prestaties voor ramen en deuren in elk project.

Deze toevoeging van de vlakke Functional-variant complementeert de reeds bestaande designopties van SlimLine 38, waaronder de populaire designvarianten Classic, Cubic en Ferro, en biedt nog meer keuze en flexibiliteit voor hedendaagse en moderne projecten.

SlimLine 38 Functional: Voor een slanke, strakke look met sterke prestaties

SlimLine 38 Functional onderscheidt zich door zijn moderne, vlakke afwerking en wordt daarmee de meest minimalistische designvariant binnen het gamma SlimLine 38. De glaspanelen in vaste en opengaande delen bevinden zich in dezelfde positie, wat zorgt voor een nog strakkere uitstraling en een harmonieus geheel. Bovendien is de nieuwe uitvoering verkrijgbaar met onzichtbare ontwatering, waardoor de strakke esthetiek van het systeem behouden blijft zonder afbreuk te doen aan de functionaliteit. Deze eigenschappen, in combinatie met de hoge isolatiegraad, maken het de ideale keuze om de slanke uitstraling van stalen ramen te evenaren, maar dan met alle voordelen van aluminium. Met de mogelijkheid tot een glasdikte tot 65 mm wordt het plaatsen van driedubbel glas vergemakkelijkt, wat resulteert in een verbeterde isolatie.

SlimLine 38: Voor elke stijl een designvariant

Dankzij deze nieuwe toevoeging is het steellook productaanbod van Reynaers Aluminium nog completer geworden. De duurzame aluminium raam- en deurprofielen bieden onbeperkte ontwerpvrijheid dankzij de vele minimalistische designvarianten.

Voor elk project, van modern tot landelijk, biedt het systeem SlimLine 38 van Reynaers Aluminium een designvariant. Het landelijke Classic design, de urban Ferro variant, de moderne Cubic versie of de nieuwe strakke Functional bieden nog meer creatieve vrijheid.

Ontdek de mogelijkheden van SlimLine 38 Functional bij een Reynaers Aluminium vakman in je buurt en laat je inspireren door de vele ontwerpmogelijkheden. Met deskundig advies en professionele begeleiding kun je de perfecte oplossing vinden die past bij jouw project en esthetische voorkeuren. Ga vandaag nog op ontdekkingstocht en geef je gebouw een moderne en stijlvolle uitstraling met SlimLine 38 Functional.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details