Platform voor de bouw
MasterProtect 8500 CI: state-of-the-art bescherming voor stalen wapening

MasterProtect 8500 CI: state-of-the-art bescherming voor stalen wapening

Master Builders Solutions® lanceert MasterProtect 8500 CI, een nieuwe corrosie- inhibitor die na jaren van onderzoek en tests werd ontwikkeld door wetenschappers van BASF om het ruime gamma aan oplossingen voor de renovatie en reparatie van beton te verbeteren en aan te vullen.

MasterProtect 8500 CI is een dual phase corrosie-inhibitor op basis van silaan, die kan worden aangebracht op het oppervlak van alle types gewapend betonstructuren, zowel nieuwe als bestaande, zonder het uiterlijk van het beton te veranderen.

Dankzij de dubbele functionaliteit van MasterProtect 8500 CI kan het product zich onderscheiden van de vele bestaande inhibitoren op de markt: zijn revolutionaire combinatie van hoogwaardige silanen in combinatie met selectieve corrosie- inhibitoren garandeert een langdurige bescherming van de betonnen structuren, waardoor ze langer meegaan. De unieke meerwaarde van MasterProtect 8500 CI is dat het ook bescherming biedt wanneer er na het aanbrengen barsten ontstaan, zoals is bewezen in verschillende onafhankelijke tests.

Bovendien heeft MasterProtect 8500 CI een zeer lage viscositeit om de penetratie in het beton te verbeteren bij een breed temperatuurbereik, een lager VOC- gehalte en een hoger vlampunt. Dat alles samen maakt de hantering van het product en de toepassing veel gemakkelijker en veiliger dan vele andere inhibitoren.

Ga voor meer informatie naar www.corrosion-never-sleeps.basf.com

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details