Platform voor de bouw
Ontdek de DELABIE nieuwigheden van eind 2020

Ontdek de DELABIE nieuwigheden van eind 2020

SPORTING 2 elektronisch douchepaneel

SPORTING 2 elektronisch douchepaneel

DELABIE’s topproduct, de SPORTING 2, is voortaan ook beschikbaar in elektronische versie. Het douchepaneel bestaat zowel op netspanning als op batterijen en vereist geen manueel contact om in werking te stellen. De antibacteriële periodieke spoelfunctie vermijdt stilstaand water in de leidingen. In vergelijking met een mechanische douchekraan laat de SPORTING 2 een waterbesparing van 80 % toe. Bovendien wordt het onderhoud vereenvoudigd dankzij de stopkraan die langs de voorkant toegankelijk is.

ONTDEK HET PRODUCT


Elektronische wastafelkraan Mat zwart

Elektronische wastafelkraan - Mat zwart

DELABIE introduceert voor deze elektronische wastafelkraan een nieuwe uitvoering in mat zwart chroom: een combinatie van elegantie en stijl. De kraan behoudt zijn oorspronkelijke kenmerken, waaronder een waterbesparing van 90 % ten opzichte van een klassieke kraan. De bediening zonder manueel contact en de automatische antibacteriële spoeling garanderen een totale hygiëne. Deze kraan is daardoor de juiste oplossing voor uw sanitaire ruimtes.

ONTDEK HET PRODUCT

Mechanische wastafelmengkraan Redesign

Mechanische wastafelmengkraan - Redesign

De nieuwe 2565T5BEL mengkraan vervolledigt het herontworpen assortiment van mechanische mengkranen met vaste of draaibare hoge uitloop. Zijn ontwerp beantwoordt aan de eisen van anti-verbrandingsveiligheid en het beheren van de bacteriegroei in zorginstellingen.

ONTDEK HET PRODUCT


WCeram S hangtoilet zonder spoelrand

WCeram S hangtoilet zonder spoelrand

Het WCeram S hangtoilet, vervaardigd uit keramiek, werkt efficiënt met een reservoir of een systeem met directe spoeling. De closet zonder spoelrand zorgt voor een eenvoudige reiniging en een verbeterde hygiëne.

ONTDEK HET PRODUCT

Opklapbare Be-Line® design greep

Opklapbare Be-Line® design greep

De opklapbare en afneembare Be-Line® greep brengt esthetiek en comfort samen. Deze discrete design steungreep biedt de gebruikers zowel welzijn als veiligheid. Hij is beschikbaar in twee uitvoeringen voor een perfecte integratie in elk interieur.

ONTDEK HET PRODUCT


Eéngatsmengkraan voor professionele keukens

Eéngatsmengkraan voor professionele keukens

Deze nieuwe mengkraan met strakke vormgeving is perfect geschikt voor de behoeften van professionele keukens. Het ontwerp, vervaardigd uit verchroomd messing, biedt een hoge weerstand terwijl het een snelle vulling van 60 l/min mogelijk maakt. Uitgerust met een draaibare uitloop is het vullen van potten en pannen eenvoudig.

ONTDEK HET PRODUCT

PLEIN AIR zelfsluitende buitendouche

PLEIN AIR zelfsluitende buitendouche

Een buitendouche die design en vandaalbestendigheid perfect combineert. Met een debiet van 6 l/min en een zelfsluiting na 30 seconden garandeert deze douchezuil een evenwicht tussen comfort en waterbesparing. Dankzij de kranen met soepele bediening kan elke gebruiker er zonder moeite gebruik van maken. Hij is eenvoudig te installeren en wordt kant-en-klaar geleverd.

ONTDEK HET PRODUCT

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details