Platform voor de bouw
Samenwerking Winlock en Hoefnagels Fire Safety

Samenwerking Winlock en Hoefnagels Fire Safety

Winlock zal vanaf heden op de Belgische markt alle Hoefnagels-producten aanbieden én zal tevens instaan voor het onderhoud en de herstellingen op deze producten.

Bovenop het huidig gamma brandcompartimentering met brandwerende deuren en brandwerende sectionale poorten van Ei1 60 tot en Ei1 240, met héél veel extra toepassingen zoals vloeistofbarrière, inbraakwerendheid, … zal het gamma van Hoefnagels Fire Safety vooral aanvullend zijn op vlak van slim fit oplossingen en ons tevens toelaten onze klanten ook te servicen in de markt van rook- en warmteafvoer, onder andere in de segmenten van burgerlijke bouwkunde en overheid.

De firma Hoefnagels Fire Safety wordt op hun beurt verdeler van alle Winlock-producten op de Nederlandse markt. Zij zullen in Nederland opereren naast en als aanvulling op het eigen Winlock-team.

“Deze strategische beslissing is er gekomen doordat wij volledige ontzorging van onze klanten op nummer één plaatsen en op deze manier verder willen doordringen in alle marktsegmenten om onze klanten op een efficiënte en professionele manier verder te bedienen met een groter productgamma”, aldus Sylvia Roels, CEO Winlock.

Winlock en Hoefnagels Fire Safety hebben beide de nodige expertise als het gaat over bouwkundige brandveiligheid en beschikken beide over eigen innovatieafdelingen en productiesites.
Beide bedrijven zijn heel complementair waardoor dit een mooie samenwerking is.

Wat meer weten over de visie van beide bedrijven?

Winlock is een echte duizendpoot als partner in brandcompartimentering, uitermate flexibel en met een duurzame competitieve visie waarbij kwaliteit en innovatie hun drijfveer zijn met de nadruk op verticale integratie.
Winlock denkt mee met de klant, in éénder welke sector, in éénder welke toepassing en zet hun kennis en expertise graag ten dienste van de klant om probleemoplossend het best mogelijke product aan te bieden.
Net omdat elke sector andere vereisten stelt en elke klant specifieke noden heeft, worden alle producten op maat gemaakt.
Winlock biedt een totaalpakket aan waarbij accuraat wordt ingespeeld op de wensen van de opdrachtgever.

Hoefnagels Fire Safety is een unieke totaalleverancier op het gebied van brandveiligheid. Een team van vakmensen adviseert over de optimale oplossing en ontwerpt, fabriceert, installeert en onderhoudt een volledig assortiment brandwerende afsluitingen. Producten van Hoefnagels zijn overal te vinden: in productiebedrijven, magazijnen, kantoren, ziekenhuizen, luchthavens en musea. Overal waar brandcompartimentering noodzakelijk is, biedt Hoefnagels Fire Safety oplossingen.
Innovatie staat hoog in het vaandel. Wapenfeit: Hoefnagels bracht als eerste in Nederland een brandwerend rolscherm van technisch textiel op de markt dat voldoet aan alle eisen van het Bouwbesluit: Firescreen®.
Hoefnagels Fire Safety is een familiebedrijf met een geschiedenis die teruggaat tot 1884 en heeft het predikaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’. Dat weerspiegelt de kwaliteit, betrouwbaarheid en continuïteit van het bedrijf.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details