Platform voor de bouw
Snel en efficiënt van vochtproblemen verlost
De energiezuinige bouwdrogers worden binnen de 24 uur in heel België geleverd en geïnstalleerd.

Snel en efficiënt van vochtproblemen verlost

Om schimmelvorming en andere schade tegen te gaan, moet vocht in gebouwen zo snel mogelijk verwijderd worden. Een snelle natuurlijke droging is in ons klimaat meestal een utopie. Gelukkig is er Bouwdroger-Verhuur, dat energiezuinige bouwdrogers kan leveren en installeren. En dit overal in België binnen de 24 uur!

Elk (ver)bouwproject gaat gepaard met een abnormale aanwezigheid van vocht door metsel- en pleisterwerken, het leggen van chape enzovoort. Daarnaast kampen ook veel gebouwen met vochtproblemen die gerelateerd zijn aan opstijgend vocht, lekkende daken en goten, condens of gewoonweg waterschade. In al die gevallen is Bouwdroger-Verhuur de reddende engel. “We hebben er onze missie van gemaakt om zo snel mogelijk op elke aanvraag te reageren”, vertelt bedrijfsleider Wouter Dhondt. “Het maakt niet uit of het een particulier of een grote aannemer betreft: binnen de 24 uur na de oproep is de levering gebeurd. Op die manier zorgen wij ervoor dat de werken een minimaal oponthoud kennen of dat schade door wateroverlast niet nog groter wordt. Hierbij vinden we een totaaloplossing essentieel: we zorgen dat de bouwdrogers op de juiste plaats worden geïnstalleerd en komen ze ook terug ophalen.”

Alles wordt op de juiste plaats geïnstalleerd en nadien terug opgehaald.

Zwart-op-witgarantie

Bouwdroger-Verhuur is op twintig jaar tijd uitgegroeid tot een van de grootste verhuurbedrijven van bouwdrogers in België. En volgens de zaakvoerder garandeert de onderneming ook de beste prijs van het land, mét behoud van kwaliteit en service. “Bij levering van de machine(s) krijgt de klant een duidelijke uitleg over de werking”, verduidelijkt hij. “Daarnaast zorgen we voor een automatische waterafvoer en een gratis verlengsnoer van 10 meter. Haspels en paddenstoelen kunnen extra worden gehuurd. Na het drogen voeren we bovendien kosteloos een vochtmeting uit met professionele meetapparatuur, zodat we een resultaat zwart-op-wit kunnen garanderen. Last but not least kunnen klanten rekenen op de meest energiezuinige toestellen die beschikbaar zijn. Kortom: het is een kleine investering die altijd rendeert!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details