Platform voor de bouw
Vakmanschap in totaalafwerking
In het Honkhuis realiseerde TERPenTIJn ongeveer 3000 m² schilderwerken.

Vakmanschap in totaalafwerking

Minutieus uitgevoerde schilderwerken vormen de basis van elk geslaagd interieurconcept. Daarom liet Vandebos Bouwonderneming niets aan het toeval over bij de realisatie van het Honkhuis. Na een bijzonder positieve ervaring op een andere werf koos het opnieuw voor TERPenTIJN uit Bilzen. Hoewel deze kmo intussen gespecialiseerd is in volledige totaalafwerking van nieuwbouw- en renovatieprojecten, blijft ze op het vlak van schilderwerken een bijzonder groot vakmanschap demonstreren.  

Na tien jaar ervaring in de sector besloot Gert Panjaar in 2012 de stap naar een eigen zaak te zetten. TERPenTIJN startte als schilders- en vloerdersbedrijf, maar voert intussen ook totaalprojecten uit. “Chape- en vloerwerken, behang- en schilderwerken, het plaatsen van gipskarton en bepleisteren: we doen het allemaal met de nodige kennis van zaken”, vertelt de zaakvoerder. “Wanneer we vroeg genoeg bij het bouwproces betrokken worden, kunnen we alles ook perfect op elkaar afstemmen, zodat de binnenafwerking uiterst snel is gerealiseerd. Bovendien beschikken we over een uitgebreid team van vijftig vaklieden die dagelijks op onze werven actief zijn. Met oog voor detail én heel wat expertise om elke uitdaging tot een goed einde te brengen. Last but not least zweren we bij het gebruik van high-end producten om een maximaal esthetisch en duurzaam resultaat te garanderen. En dit voor eender welke opdracht: van villa’s en appartementen tot kantoorcomplexen, appartementsblokken, scholen, woonzorgcentra, hotels …”

TERPenTIJN verzorgde de schilderwerken van plafonds, wanden, binnendeuren en liften.

Indruk gemaakt

In het Honkhuis realiseerde TERPenTIJN ongeveer 3.000 m² schilderwerken. “We zorgden voor het totaalplaatje van muren, plafonds, binnendeuren en liften”, verduidelijkt Gert Panjaar. “Alles werd met de uitstekende producten van Trimetal verwezenlijkt. De uitdaging in dit project was dat de uitvoeringsfases elkaar niet opvolgden omdat er met een bundeling van verdiepingen werd gewerkt. Dankzij een goede communicatie, een efficiënte planning en dito uitvoering is alles echter vrij vlot verlopen. Wanneer er toch enige tijdsdruk was, konden we snel schakelen door extra werkkrachten te voorzien. Blijkbaar hebben we indruk gemaakt, want intussen hebben we al meerdere opdrachten op de Hertogensite mogen uitvoeren en zitten er nog enkele andere in de pijplijn.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details