Platform voor de bouw
Veel meer dan schilderwerken

Veel meer dan schilderwerken

Architecturale hoogstandjes en een standingvolle interieurinrichting zijn mooi. Maar als de afwerking van gevels, muren, plafonds en vloeren het laat afweten, verliezen ze meteen een deel van hun allures. Neem dus best geen risico en schakel een expert in. Zoals Creatieve Betaalbare Schilderwerken of kortweg CBS uit Westerlo dat vakmanschap en kwaliteit altijd en overal als absolute prioriteit stelt.

CBS Schilderwerken

Enkele jaren geleden zette CBS de Sint-Pieterskerk van Leuven in een nieuw kleedje met kalkverven.

 

Na meer dan twintig jaar als meesterschilder in loondienst te hebben gewerkt, richtte Sonja Schellens in 2016 CBS op. Sindsdien profileert dit bedrijf zich als een vakman in allerhande afwerkingstechnieken voor zowel binnen- als buitentoepassingen. “Onze corebusiness is schilderwerk in nieuwbouw-, renovatie- en restauratieprojecten”, vertelt de zaakvoerster. “Kwaliteit staat hierbij altijd voorop, zowel in onze service als gebruikte materialen. Zo werken we voornamelijk met Boss Paints.”

CBS Schilderwerken

CBS stelt vakmanschap en kwaliteit altijd en overal als absolute prioriteit.

 

Totaalaanpak voor interieurafwerking
Met een specifieke opleiding hebben de schilders bij CBS oog voor detail. Ze streven altijd naar een ordelijke en nette werkplaats. Bij grote en kleine projecten voor particulieren, bedrijven en overheden. “Die projecten gaan trouwens vaak verder dan enkel binnen- en buitenschilderwerken”, benadrukt Sonja. “Intussen hebben we de nodige vakmensen om een  totaalpakket te kunnen aanbieden. Zo kan je bij ons terecht voor allerhande decoratiewerken, zoals behangen met alle mogelijke materialen. Ook het plaatsen van tapijt, linoleum, vinyl en laminaat behoort tot onze expertise. Zelfs het restaureren van schilderwerk, muurschilderingen en interieurs van kerken, winkels, hotels, kantoren, …. gaan we niet uit de weg.”

Enkele jaren geleden zette CBS de Sint-Pieterskerk in Leuven in een nieuw kleedje met kalkverven. Ze herschilderden het districthuis van Borgerhout volledig en het Kasteel Hoogveld in Vliermaal kreef een kleine restauratie en werd daarna geschilderd met gevelverven van Boss. Sonja Schellens: “Ook voeren we met veel plezier kalei- of gevelwerken uit, werken waarop we zelfs een tienjarige garantie geven. Kortom: met CBS Schilderwerken haal je een partner in huis die voor een perfect resultaat zorgt waarvan je vele jaren van geniet.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details