EcoPuur Warmtepomppanelen
00:36
28-03-2019

Warmtepomppanelen nu ook in Vlaanderen dankzij EcoPuur

Met een warmtepomppaneel sla je twee vliegen in één klap. De voorkant bestaat uit fotovoltaïsche cellen die zonlicht omzetten in elektriciteit. Op de achterkant zit een warmtewisselaar. Die zorgt – samen met de warmtepomp – voor het sanitair warm water en de verwarming. Warmtepomppanelen vormen dus de perfecte oplossing voor hernieuwbare energie. Ze bundelen groene stroom en warmte in één elegant systeem. In Nederland zie je het al regelmatig. Maar dankzij EcoPuur kan nu ook de Vlaming deze techniek bij zich thuis installeren.

EcoPuur Warmtepomppanelen

Waarom kiezen voor een warmtepomppaneel?
Joris Haems verklaart: “Je produceert zowel groene stroom en warmte (zomer én winter) en verlaagt actief je energieverbruik. Een warmtepomppaneel oogt bovendien mooi en is ook ideaal voor een kleiner dak. Tot slot heb je een hogere energieopbrengst per vierkante meter.”

Voor wie?
Voor de plaatsing van warmtepomppanelen moet je woning aan twee voorwaarden voldoen. Eerst en vooral is een goede isolatie noodzakelijk. Daarnaast heb je een lagetemperatuurverwarming nodig, zoals vloer- of wandverwarming. Dat maakt warmtepomppanelen vooral interessant bij nieuwbouwwoningen of grondige renovaties.

Voor meer informatie over het warmtepomppaneel: https://www.ecopuur.be/energietechnieken/warmtepomppanelen

Abonneer u op onze nieuwsbrief

Lees ons « Privacy statement » voor nadere informatie.

Lees meer over: EcoPuur , Warmtepomppanelen

Bouwen aan Vlaanderen partners

MortiHybride urinoir