Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Isolteam

Als dé specialist in slim isoleren pakken wij graag uit met onze professionaliteit, kennis en ervaring. Daarom gaan we elke uitdaging aan en blijven we innoveren. Elke dag geven we het beste van onszelf om elk isolatieproject op tijd op te leveren. Zonder compromissen over kwaliteit. Want 100 % klanttevredenheid is ons ultieme doel.

Het isolatiebedrijf Isolteam maakt deel uit van Groep IPCOM en heeft al meer dan 50 jaar ervaring in de isolatiesector. Meer dan 30 teams en 80 medewerkers staan met hun kennis en expertise in voor de isolatie en na-isolatie van 5.000 particuliere woningen en grootschalige projecten per jaar.

waarom we anders zijn?

Misschien wel omdat we altijd het beste van onszelf geven. Of omdat we graag een stapje voor zijn en een woord voor ons nog altijd een woord is. We luisteren naar jouw wensen en bieden slimme oplossingen voor een betere leefomgeving. Onze motivatie? Elke dag opnieuw de kans krijgen om onze professionaliteit, ervaring en kennis te bewijzen. Want wij zijn pas tevreden wanneer jij dat ook bent. De certificaten waarover we beschikken bewijzen onze compromisloze kwaliteitsnormen. Vertrouw op onze expertise, we gaan graag elke uitdaging aan.

Bij Isolteam heb je de zekerheid dat jouw project in de beste handen is. Onze dynamische ploeg van meer dan 80 bedreven experten behandelt elke fase van je project met hoogste inzet en toewijding, zowel op vlak van studie als van uitvoering. Van dakisolatie en spouwmuurisolatie tot akoestische isolatie, vloerisolatie en kelder- en gevelisolatie, ons team voert elke isolatieopdracht tot in de puntjes uit en zorgt ervoor dat je planning niet in het gedrang komt.


onze aanpak.

Heb je isolatieplannen? Isolatiebedrijf Isolteam speelt snel in op elke vraag. We beantwoorden al jouw vragen en geven advies bij de beste isolatiemogelijkheden voor jouw project. Bovendien vertellen we je onmiddellijk meer over de prijs en eventuele premies. Zo weet je waar je aan toe bent.

onze aanpak in 5 stappen

betrouwbare partner(s) in isolatie.

Isolteam is een gecertificeerd bedrijf dat werkt met betrouwbare partners. Samen streven we ernaar de hoogste certificaten voor onze isolatieoplossingen te behalen, zo verzekeren we onze klanten van een professional die kwaliteitsmateriaal gebruikt, de nodige opleiding heeft genoten en een correcte uitvoering kan garanderen.

onze partner worden

algemene informatie

Services IsolatieNa-isolatie Adres Makeveldstraat 5-B
8610 Kortemark
België
Telefoonnummer +32 51 79 79 00 E-mailadres info@isolteam.be Website isolteam.be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details