Platform voor de bouw
Optimale thermische en akoestische isolatie

Optimale thermische en akoestische isolatie

Slim isoleren is een must en dat levert heel wat voordelen op. Isolteam pakt daarom uit met professionaliteit, kennis en ervaring om ieder project van de beste isolatie en gewenste akoestiek te voorzien. Met zijn veelheid aan toepassingen begeleidt de isolatiespecialist al zijn klanten naar de meest optimale keuze. Want honderd procent klanttevredenheid is Isolteams ultieme doel.  

Isolteam pakt uit met professionaliteit, kennis en ervaring om elk project van de beste isolatie en gewenste akoestiek te voorzien.

Isolteam maakt deel uit van Groep IPCOM en heeft al meer dan vijftig jaar ervaring in de isolatiesector. Het bedrijf is actief op zeer diverse terreinen: van ziekenhuizen tot klaslokalen en van nieuwbouwprojecten voor bedrijven tot particuliere renovaties. Managing director Hendrik Snauwaert: “We realiseren jaarlijks meer dan vierduizend projecten. Daarbij hanteren we een efficiënte en klantgerichte aanpak. We luisteren naar de noden van de klant, adviseren hem over de beste toepassing, maken een concreet voorstel op en voeren dat uit. Na de oplevering blijven we jouw aanspreekpunt bij eventuele problemen. Onze centrale projectbegeleiding, grote voorraad en meer dan dertig uitvoeringsteams garanderen een snelle en flexibele opvolging van onze realisatie. We streven naar een optimale begeleiding van onze klanten voor de beste isolatie, luchtdichtheid en prijs-kwaliteitsverhouding, zonder compromissen te sluiten.”

Centrale projectbegeleiding, een grote voorraad en meer dan dertig uitvoeringsteams garanderen een snelle en flexibele opvolging van alle realisaties.

Veelheid aan isolatietoepassingen

Als aannemer die gespecialiseerd is in thermische en akoestische isolatie heeft Isolteam de handen vol. Het belang van goede isolatie valt dan ook niet meer te ontkennen. Als verwerker van alle reguliere isolatiemerken op de markt biedt Isolteam een veelheid aan toepassingen aan. Een greep uit het aanbod: isolatie van daken tot kelders, vloeren en plafonds, binnen- en buitenmuurisolatie, spouwisolatie, gespoten isolatieschuim, geblazen isolatievlokken, isolatiedekens, panelen en passieve brandbescherming. Omdat er zoveel mogelijkheden zijn, is het voor klanten niet evident om de juiste keuze te maken. Daarom is vertrouwen op de expertise van Isolteam een goed idee. 

“Op, onder, binnen, buiten, in of tussen? Alles kan”, benadrukt Hendrik Snauwaert. “Streef je naar een optimale energiescore van je bedrijf? Heb je een doeltreffende isolatieoplossing nodig voor jouw project? Wil je isolatie die het geluid van buiten tegenhoudt? Of zoek je panelen om de akoestiek in je landschapsbureau te verbeteren? Isolteam heeft een toepassing voor elke situatie. Goed geïsoleerde gebouwen leveren namelijk op alle vlakken aanzienlijke voordelen op. Je verkleint je ecologische voetafdruk met een lagere CO2-uitstoot, bespaart heel wat kosten voor verwarming of airco en verbetert het algemene leefmilieu van ruimtes door middel van aangename temperaturen en een optimale akoestiek. We bekijken welke toepassingen het best bij jouw project aansluiten.” 

Als verwerker van alle reguliere isolatiemerken op de markt biedt Isolteam een veelheid aan toepassingen aan.

Ook voor renovatieprojecten ben je bij Isolteam aan het goede adres. Hun expertise, ervaring en knowhow komen hier extra tot hun recht omdat de beginsituatie en uitvoeringsomstandigheden bij verbouwingen vaak wat complexer zijn. Dat houdt Isolteam niet tegen om in te staan voor een doeltreffende isolatieoplossing.

Motivatie als drijfveer

Isolteam heeft drie vestigingen: de hoofdzetel in Kortemark en een afdeling in Hoboken en Denderleeuw. Een betrouwbare service, correcte en transparante prijzen en een kwalitatieve oplevering zijn voor Isolteam slechts enkele van hun drijfveren. De meer dan dertig uitvoeringsteams geven dagelijks het beste van zichzelf om elk isolatieproject tijdig en kwalitatief op te leveren. Het bedrijf blijft bovendien innoveren. Hendrik Snauwaert: “Wij zijn specialist in ons vakgebied. Om dat te blijven, zetten we continu in op vernieuwing en efficiëntie. We zijn de isolatiepartner die vandaag meedenkt over de strenge energie-eisen van morgen.”   

Ruim tachtig medewerkers geven het beste van zichzelf om elk isolatieproject tijdig en kwalitatief op te leveren. (Beeld: GBL Studio)

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details