Platform voor de bouw
Betrouwbare specialist in brandwerende beglazing
Bij de Fireframe gaan minimale profielen en een maximale glasoppervlakte hand in hand.

Betrouwbare specialist in brandwerende beglazing

Brand- en kogelwerende glasconcepten in staal of aluminium zijn de specialiteit van Fire! Doors & Projects. Het streven? Maximale transparantie in combinatie met de hoogst mogelijke veiligheid. Inclusief uitmuntende service.

Fire! Doors & Projects is de specialist ter zake als het aankomt op het ontwerp van brand- en kogelwerende glasconcepten in staal of aluminium. De producent en installateur uit Deinze werkt vooral voor aannemers die actief zijn in de utiliteitsbouw. Naast ramen, deuren en vloerelementen is ook beglazing als compartimentering in de interieurinrichting een kolfje naar de hand van Fire! Doors & Projects. “Ons doel is om innovatieve brandwerende totaalconcepten voor ramen en deuren in glas te leveren, rekening houdend met de esthetiek, transparantie en functionaliteit”, stelt zaakvoerder Danny Jonckheere.

Met een uitstekende service voor, tijdens en na de installatie maakt Fire! Doors & Projects het verschil. “We denken steeds mee met onze klanten en trachten hen creatieve oplossingen aan te reiken”, vertelt Danny Jonckheere. “Ook na de vakkundige installatie staan we steeds paraat om de best mogelijke service te leveren.” Daarbij behoudt Danny Jonckheere een realistische kijk: “Problemen kunnen zich voordoen. Onze proactieve ingesteldheid en probleemoplossend vermogen: dat is waar klanten voor terugkomen.”

De Fireslide is een eigentijdse geautomatiseerde schuifdeur met een minimaal stalen gelakt deurkader en een brandweerstand van EI130.

Eigen productie

De missie van Fire! Doors & Projects is brandveilige oplossingen voorzien en tegelijk een esthetische meerwaarde bieden. “Dat doen we via realisaties met smalle profielen en zoveel mogelijk glas”, verklaart Danny Jonckheere. Om klanten nog beter te bedienen ontwikkelde Fire! Doors & Projects ook al enkele producten in eigen beheer. Eén daarvan is de Fireslide: een eigentijdse geautomatiseerde schuifdeur met een minimaal stalen gelakt deurkader en een brandweerstand van EI130. Ook bij de Fireframe gaan minimale profielen en een maximale glasoppervlakte hand in hand. De afwerking van deze glazen wand met aluminium profiel kan zowel gelakt als geanodiseerd worden uitgevoerd. De brandweerstand gaat van EI30 tot EI120. “Vandaag kijken we ook verder dan ramen en deuren”, vertelt Danny Jonckheere. “Met Firefloor voegen we een al dan niet beloopbare beglaasde vloeropbouw toe aan het gamma. Het geheel is zelfdragend en in een binnentoepassing beschikbaar tot een brandweerstand van EI120. In de toekomst zullen we onze eigen concepten nog meer in de kijker zetten en nieuwe producten toevoegen aan het gamma. Zo blijven we de betrouwbare specialist in brandwerende beglazing.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details