Platform voor de bouw
Daglicht binnentrekken via het dak
Glass Roof PR60.

Daglicht binnentrekken via het dak

LAMILUX, producent van glasdakconstructies en lichtstraten, telt vol ongeduld af naar ARCHITECT@WORK. Tijdens het voorbije coronajaar sleepte het bedrijf enkele mooie onderscheidingen in de wacht. Die awards, en vooral de producten die ermee bekroond werden, willen ze nu met trots aan hun klanten tonen.

Glass Skylight F100 Circular.

Concreet brengt LAMILUX drie van zijn sterkhouders mee naar ARCHITECT@WORK. We zetten ze even op een rijtje:

Glass Roof PR60: Dit glasdak is op maat gemaakt. Met het PR60-profielensysteem maakt LAMILUX glasdaken op maat van de klant en in de gewenst vorm. Ook verkrijgbaar in brandwerend glas en passief gecertificeerd.

Glass Skylight F100 Circular: Een lichtkoepel in het dak moet niet enkel praktisch zijn. Glass Skylight F100 Circular is een dakvenster met een exclusief design. Ze garandeert een maximale natuurlijke lichtinval én een esthetische meerwaarde in kantoren, scholen en woningen. Met energie-efficiëntie, een hoge stabiliteit en maximale veiligheid erbovenop.

Glass Skylight FE 3°.

Glass Skylight FE 3°: Een klassieke, strakke vormgeving met een naadloze overgang tussen kozijnprofiel en beglazing. Glass Skylight FE 3° maakt optisch indruk. De koudebrugvrije constructie legt trouwens sterke thermische prestaties aan de dag. De subtiele helling van 3° zorgt voor een probleemloze afvoer van water en vuil.

De producten met eigen ogen zien?

Je vindt LAMILUX op stand 118.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details