Platform voor de bouw
Het multitalent onder de pompen: megasterk in een miniformaat
Dankzij de voorgemonteerde onderdelen en verschillende aansluitmogelijkheden kan de aansluit­klare pomp heel flexibel worden in­gebouwd.

Het multitalent onder de pompen: megasterk in een miniformaat

Onder het motto ‘Miniformaat – megasterk!’ presenteerde afwateringsspecialist KESSEL onlangs de nieuwe kleine opvoerinstallatie Minilift S: een ruimtebesparende en multifunctioneel inzetbare oplossing voor huishoudelijk grijswater. Wastafel, vaatwasser of douche: de compacte installatie heeft vijf aansluitmogelijkheden voor toevoeren van fecaliënvrij afvalwater en de persleiding kan zowel aan de linker- als de rechterkant worden aangesloten.

Dankzij de verschillende toevoer- en aansluitmogelijkheden is de Minilift S een compacte en flexibele afwateringsoplossing voor grijswater.

Megasterk: keuze uit drie pompvermogens

De Minilift S is verkrijgbaar met pompen van 300, 500 en 1000 watt, met een maximale afvoercapaciteit van 14,5 m³/u. Van de pompen zijn ook Resistant-varianten beschikbaar, die bestand zijn tegen heet en pekel­water. “Daar­mee is het nieuw ontwikkelde product ook geschikt voor wasmachines, waterontharders en verwarmings­installaties. Dankzij haar functionaliteit en veelzijdigheid kan de installatie aan de plaatselijke omstandigheden worden aangepast en is ze ideaal voor renovaties”, aldus Jan Martin, productmanager pomptechniek bij KESSEL AG.

De nieuwe Minilift S is verkrijgbaar met pompen van 300, 500 en 1000 watt en in Resistant-varianten die ook bestand zijn tegen heet en pekelwater.

Mega-eenvoudig: zonder gereedschap te monteren en onderhouden

Dankzij de voorgemonteerde onderdelen en verschillende aansluit­mogelijkheden kan de aansluit­klare pomp heel flexibel worden in­gebouwd, zonder gereedschap en zonder te hoeven boren. Door de praktische eenhands­sluiting kunnen de pomp en de geïntegreerde terugslagklep ook zonder gereedschap worden schoongemaakt en onderhouden. 

Op www.kessel-nederland.nl/minilift-s zijn alle informatie en diensten voor de kleine opvoerinstallatie Minilift S terug te vinden. Geïnteresseerde partijen kunnen er ook premiumtester worden. Op het YouTube-kanaal van KESSEL AG staat een voorbeeldvideo van dit nieuwe multitalent in
miniformaat.
   

Het nieuw ontwikkelde product is ook geschikt voor wasmachines, waterontharders en verwarmings­installaties.

Over KESSEL AG
KESSEL AG is een internationaal toon­aangevende aanbieder van hoogwaardige afwateringsoplossingen die overal waar water stroomt zekerheid bieden. Sinds 1963 worden mensen en hun omgeving duurzaam beschermd door KESSEL-producten die gebouwen afwateren, afvalwater behandelen en schade door terugstuw voorkomen. Dankzij de hoofdproductielocatie en het hoofdkantoor in Lenting in Beieren en de andere locaties in Europa en Azië combineert KESSEL de uitstekende kwaliteit van ‘Made in Germany’ met een wereldwijde aanwezigheid in de buurt van zijn klanten. Daarnaast zet de onderneming zich nadrukkelijk in voor klimaatneutraliteit, duurzame bedrijfsvoering, milieubescherming en sociale verantwoordelijkheid.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details