Platform voor de bouw
Keukens volgens de regels van de kunst

Keukens volgens de regels van de kunst

Voor veel mensen is het (her)inrichten van de keuken een belangrijke gebeurtenis die veel gepieker met zich meebrengt. Wie zorgeloos toch een walhalla van kookplezier in huis wil halen, kan terecht bij Augustijns Keukens. Deze producent stippelt een speciaal traject uit waar beleving en ontzorging centraal staan. Telkens op maat van de klant, of dat nu over een particulier of bouwpromotor gaat.

Augustijns Keuken

Intussen is Augustijns Keukens veel meer dan een keukenbouwer: je kan er terecht voor allerhande meubilair op maat.

 

Het werken met hout zit al zeven generaties in de familie Augustijns. De aanzet tot het professionele vakmanschap van deze meubel- en keukenfabrikant werd al in 1792 gegeven. Met een dergelijk rijke expertise is het niet verwonderlijk dat de firma vandaag tot de topspelers in zijn domein behoort. “Vandaag telt Augustijns Keukens een honderdtal medewerkers, verdeeld over drie locaties”, vertelt zaakvoerder Jef Augustijns. “In Wuustwezel bevindt zich de productiehal van 13.000 m² en een showroom van 1.000 m². Daarnaast hebben we nog een toonzaal in Aartselaar en Lochristi.”

Maximaal klant ontzorgen
De interieurprojecten en keukens van Augustijns zijn veelal herkenbaar door het gebruik van Corian, een edel en strak materiaal dat de ruimte een uitgesproken ‘look’ geeft. “Maar ook in de meer klassieke interieurs is onze stempel duidelijk zichtbaar”, aldus Jef Augustijns. “Ons vakmanschap met oog voor detail in combinatie met specifieke materialen is immers vrij uniek in de markt. Bovendien proberen we de klanten maximaal te ontzorgen zodat hun keuze voor een nieuwe keuken of de herinrichting van hun badkamer een fijne belevenis wordt.”

Volgens een vast stappenplan begint elk project met de technische haalbaarheid. Daarna staan interieurontwerpers je bij in de keuze van materialen en kleuren. Het resultaat wordt gevisualiseerd in 3D. “Zo krijgt je als klant een duidelijk beeld van hoe alles er zal uitzien. Eenmaal een akkoord bereikt, komt een medewerker langs die de ruimte minutieus zal opmeten. We spreken een productietermijn af, waarna we ook zelf instaan voor de vakkundige plaatsing. En natuurlijk kan je rekenen op een betrouwbare naservice.”

Augustijns Keuken

De interieurprojecten en keukens van Augustijns zijn veelal herkenbaar door het gebruik van Corian, een edel en strak materiaal dat de ruimte een uitgesproken ‘look’ geeft..

 

Voor particulieren en projectmarkt
Omdat vakmanschap tot meesterschap leidt, is de naam Augustijns Keukens & Interieur intussen een kwaliteitslabel geworden, zowel in de particuliere als de projectmarkt. Want sinds 2011 manifesteert de firma zich eveneens als kwalitatieve leverancier van keukens en badkamers in wooncomplexen. Zo was Augustijns onder meer actief in de projecten Nieuw Zuid van Triple Living, The Residence van DMI Vastgoed/Democo, Leopold van Immpact en Cadiz van Besix/Cores, allemaal gesitueerd in het Antwerpse.

“Telkens weer streven we ernaar om dynamische interieurs te ontwerpen die perfect aansluiten op en een weerspiegeling zijn van de levensstijl van de klant”, legt Jef Augustijns uit. “We beschikken niet alleen over het vakmanschap om alles te fabriceren. Ons team omvat eveneens ervaren interieurarchitecten die alle projecten ontwerpen en tot in de puntjes voorbereiden. De culinaire hoogstandjes moet de klant zelf creëren. Maar wij garanderen keer op keer verwondering over hoe mooi en praktisch een keuken wel kan zijn.”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details