Platform voor de bouw
Sierbeton in alle vormen en kleuren
Het balkon van het Districtshuis Antwerpen bestaat uit sierbeton van Agref. (Beeld: Marc Sourbron)

Sierbeton in alle vormen en kleuren

Op zoek naar een leverancier van betonnen balkons, gevelpanelen, dorpels of andere betonnen sierelementen voor gebouwen? Agref uit Wetteren is al meer dan 75 jaar gespecialiseerd in architectonisch beton in alle mogelijke maten, vormen en kleuren.

Complexe constructies, speciale uitvoeringen of originele concepten? Agref draait er zijn hand niet voor om. “Elk bouwproject is uniek en vergt een eigen aanpak”, steekt bestuurder Martin De Witte van wal. “We produceren onze betonelementen in de maat, vorm, kleur en afwerking die de klant ons vraagt. We bieden natuurlijk de standaardkleuren aan. Daarnaast mengen we onze granulaten tot elke mogelijke kleur. Onze klanten kunnen ook om het even welke afwerking vragen. Van glad of gezuurd over gewassen of gezandstraald tot gepolierd. Zo krijgt elk gebouw zijn eigen unieke, stijlvolle en tijdloze uitstraling.”

Agref produceerde de sierbetongevel van dit gebouw in Doornik.

Doorgedreven dienstverlening

Om dat te bereiken, biedt Agref zijn klanten Service met een grote S aan. “Dankzij onze ervaring kunnen we snel en flexibel inspelen op vragen, onverwachte omstandigheden en problemen. Aan gemaakte afspraken en overeengekomen levertermijnen houden we ons nauwgezet. We volgen elk project intensief op en onze klantendienst is altijd bereikbaar. We hebben elke dag een ploeg op de baan om herstellingen uit te voeren en hijsgaten dicht te maken. We maken de werf zelf schoon en geen enkel betonelement verlaat onze productiehal zonder grondige kwaliteitscontrole.”

Van balkon tot zitbank

De corebusiness van Agref is de productie van balkons en terrassen. Aannemers, architecten en projectontwikkelaars weten dat ze daarin gespecialiseerd zijn en kloppen daarvoor bij hen aan. “Balkons van bijvoorbeeld 15 ton of in golvende vormen zijn geen uitzondering meer voor ons”, beaamt Martin De Witte. “Onze klanten weten dat we dat aankunnen en dat onze balkons aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. Al doen we veel meer dan dat. We produceren onder andere ook dorpels, luifels, kroonlijsten, gevelbanden, -panelen en -plinten, trappen, bloembakken en zitbanken.”   

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details