Platform voor de bouw
Steeds het juiste gevoel

Steeds het juiste gevoel

Wie een gebouw wil waar de gebruikers echt graag vertoeven, zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. Altijd en overal, zelfs in de meest extreme temperatuurcondities. En liefst op een economische en ecologische manier. HVAC-installateur Aventi uit Wechelderzande heeft als geen ander een gevoel voor temperatuur.

Met meer dan twintig jaar ervaring, goed opgeleide teams en met zorg geselecteerde producten zorgt Aventi elke dag opnieuw voor comfortabele woon- en werkomgevingen. Gespecialiseerd in verwarming, ventilatie, airco en luchtbehandeling biedt deze onderneming een totaalpakket met systemen die perfect op elkaar zijn afgestemd.

Maatwerk in technieken
Zaakvoerder Kris Smans: “We werken een energieconcept uit dat inspeelt op de hedendaagse wensen en eisen van energiebeleid. Als erkend  energiedeskundige, maar ook als ventilatieverslaggever en warmtepompdeskundige, mogen we de verplichte ontwerpen, testen en verslagen uitvoeren en aanleveren.” Omdat maatwerk zo essentieel is, heeft Aventi een eigen afdeling die luchtkanalen produceert.

AventiAventi werkt een energieconcept uit dat inspeelt op de hedendaagse wensen en eisen van energiebeleid.

 

Kwaliteit loopt als een rode draad doorheen de realisaties van Aventi. Daarom kiest de onderneming voor airco resoluut voor Daikin. Ondertussen kreeg Aventi zelfs de titel van superdealer. “Op het vlak van ventilatie bieden we zowel C- als D-systemen”, vertelt Smans. “Zo kunnen we zelfs in de meest luchtdicht gebouwde panden een constante aanvoer van verse lucht en afvoer van vervuilde lucht garanderen met een optimaal comfort en zonder geluidsoverlast.”

Groene verwarming met hoog rendement
Aventi heeft nog steeds een assortiment traditionele verwarmingssystemen. Toch legt het bedrijf zich steeds meer toe op de installatie van warmtepompen. Die verbruiken gemiddeld 75 procent minder dan traditionele CV-installaties en zijn dus erg energiezuinig. De keuze voor het juiste systeem is weliswaar van groot belang om het beoogde rendement te halen.

“Precies op dat vlak kunnen wij dankzij onze ervaring het verschil maken. Ons partnership met de klanten eindigt trouwens niet bij de aankoop en installatie. Een sterke troef van Aventi is de nazorg: ons team staat altijd paraat voor interventies en onderhoud van uw installaties zodat deze altijd in topconditie zijn”, besluit de zaakvoerder.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details