Platform voor de bouw
Stijlvolle gevelbekleding zet bedrijf in de spotlights
De ledverlichting op de lamellen kan 24/7 blijven branden.

Stijlvolle gevelbekleding zet bedrijf in de spotlights

Met zijn 370 medewerkers en vestigingen in Brussel, Antwerpen, Gent (Drongen) en Oudergem is Aon Belgium dé referentie op het vlak van risk management, (her)verzekeringen en employee benefits. Voor zijn vestiging in Drongen zocht het bedrijf een opvallende, maar discrete manier om zich aan de buitenwereld te tonen. Gevellamellen met ledverlichting boden soelaas.

“We worden ‘gezien’ en vooral: er wordt graag en veel naar ons en onze gevel gekeken. Meer kunnen we niet vragen!” zegt Jean-Louis Coppers.

Een goede reclamestunt kan elk bedrijf dat extra zetje te geven om door te breken bij het beoogde doelpubliek en de naamsbekendheid te vergroten. Want ook al is je product of dienst nog zo goed, je moet opgemerkt worden en blijven. Dat hadden ze bij Aon goed begrepen wanneer ze beslisten om de gevel van hun vestiging in Drongen in een ander jasje te stoppen en uit te rusten met DucoSun Cubic Design-lamellen.

Jean-Louis Coppers, CEO bij CRiON, legt uit: “We wilden ons merk op een opvallende, maar discrete manier in de kijker zetten. De DucoSun Cubic Design-lamellen lenen zich daar perfect toe. De lamellen an sich stralen design en architecturale soberheid uit. Door de installatie van ledverlichting op de lamellen wordt die soberheid letterlijk ‘uitgelicht’. Dit zorgt ervoor dat ons opzet om discreet op te vallen geslaagd is.”

Licht in de duisternis

En wat als je je bedrijfsmerk 24/7 kan boosten? En liefst nog op een elegante en efficiënte manier? Na grondig overleg binnen het bedrijf kwamen de architecturale DucoSun Cubic Design-lamellen als winnaar uit de bus. Dit was niet toevallig, want de ledverlichting op deze lamellen kan 24/7 blijven branden. Het bedrijfspand in Drongen staat zo zelfs in de duisternis van de koele nachten ‘in the spotlights’!

De gevel is uitgerust met DucoSun Cubic Design-lamellen.

Zeer veel positieve reacties

De foto’s spreken voor zich. Het resultaat mag er wezen: een esthetische, (discreet) opvallende gevel die het gebouw in zijn geheel versterkt. Een stukje brandingstrategie om u tegen te zeggen dus. Jean-Louis Coppers: “De vele lovende reacties die we ontvangen, onderstrepen nogmaals dat de samenwerking met DUCO zijn vruchten afwerpt. We worden ‘gezien’ en vooral: er wordt graag en veel naar ons en onze gevel gekeken. Meer kunnen we niet vragen!”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details