Platform voor de bouw
Uw totaalleverancier voor noodverlichting en accu’s

Uw totaalleverancier voor noodverlichting en accu’s

Deze producten leveren wij aan bedrijven die actief zijn in verschillende groei sectoren zoals de installatiebranche, onderwijsinstellingen, medische sector, bouwsector, woningbouwcorporaties, gemeentes, overheidsinstellingen, en afvalverwerking. 

Noodverlichting 

Voor iedere toepassing kan RACA u advies geven bij het selecteren van een passend armatuur. U heeft de keuze uit een ruim assortiment dat is opgebouwd uit de vooraanstaande merken HBI, Hertek en Taurac Basic, Plus en Premium. 

Ieder project vraagt om een passende oplossing, of het nu gaat om een renovatie project of utiliteitsbouw, voor een grote of een kleine portemonnee, centraal of decentraal, voor levering van losse armaturen of advies op maat met een compleet verlichtingsplan. Alles is mogelijk! 

Dynamische noodverlichting 

Naast het “standaard” noodverlichtingsassortiment kan RACA u ook dynamische noodverlichting aanbieden. Het armatuur voorkomt dat personen op basis van de standaard vluchtroute willen vluchten via routes waar de calamiteit zich voordoet. Het pictogram op het armatuur geeft duidelijk een blokkeerstand aan wanneer vluchtroutes zijn belemmerd. Duidelijke kruizen leiden u weg van het brandgevaar. Dit garandeert extra veiligheid bij noodsituaties. 

Noodverlichting uitlezen op afstand 

Tot vandaag de dag hebben toepassingen met bekabelde noodverlichtingsinstallaties en losstaande noodverlichtingsunits tot vele manuren aan installatiewerkzaamheden en onderhoud geleid. De oplossing voor gebouweigenaren en onderhoudspartijen is de mogelijkheid om op afstand de noodverlichting uit te lezen. Het intelligente ‘SAFELOG Wireless-system’ biedt deze mogelijkheid! Eenvoudig en makkelijk te installeren. Een op zichzelf staand bewakingssysteem dat communiceert tot maximaal 1.000 armaturen. Losstaande armaturen worden geïnstalleerd zonder doorkoppeling, gewoon op netspanning (230V AC). Het SAFELOG systeem biedt u vele voordelen zoals tijdsbesparing op manuren, u kunt direct de juiste materialen meenemen op locatie, het 

onderhoud wordt vereenvoudigt omdat u op ieder moment van de dag, met één blik, exact weet wat de status van alle armaturen in het gebouw is. 

Batterijen en accu’s 

Als groothandel zijn wij naast (LED) noodverlichting ook specialist in het leveren van accu’s en op maat gemaakte accupacks. Al ruim 30 jaar leveren wij standaard accu’s van vele verschillende A-merken. Daarnaast zijn wij ons in de loop der tijd gaan specialiseren in het leveren van vervangende merk accu’s. Deze accu’s zijn vervaardigd met dezelfde “performance” cellen als de originele accu. Hierdoor bent u altijd verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit tegen een scherpe prijs. 

Via de RACA webshop kunt u losse armaturen, batterijen en accupacks bestellen. Heeft u advies nodig bij de keuze van noodverlichting of (vervangende) accu’s en batterijen, neem contact op met onze gespecialiseerde medewerkers. Zij helpen u graag verder met advies op maat! 

Raca Group B.V.
Arnoudstraat 22
2182 DZ Hillegom
Nederland

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details