Platform voor de bouw
De mobiele cameramast die alles ziet
Het professioneel beveiligen van tijdelijke projecten zoals bouwwerven, leegstaand vastgoed en evenementen vraagt een snel inzetbare, flexibele én betrouwbare oplossing voor camerabewaking.

De mobiele cameramast die alles ziet

Het professioneel beveiligen van tijdelijke projecten zoals bouwwerven, leegstaand vastgoed en evenementen vraagt een snel inzetbare, flexibele én betrouwbare oplossing voor camerabewaking. Daarom hebben BPI Service en GDW Security de handen ineengeslagen en een hoogwaardige en gebruiksvriendelijke mobiele cameramast ontwikkeld: de BPeye.

BPI Service is in België al meer dan twintig jaar dé gerespecteerde leverancier van werfinrichting. Door zijn ervaring en knowhow pakt het bedrijf elk project proactief en klantgericht aan via een traject van advies, calculatie, offerte, installatie, coördinatie en onderhoud. BPI Security, onderdeel van BPI Service, is gespecialiseerd in het tijdelijk beveiligen van bouwwerven, leegstaand vastgoed en bedrijfspanden. Goed om te weten: BPI Security is een door FOD Binnenlandse Zaken erkende beveiligingsonderneming voor heel België.

Drie dagen autonome werking

De twee hogeresolutiecamera’s van de BPeye geven een loepzuiver beeld, zodat mensen duidelijk herkend kunnen worden. Eventuele stroomonderbreking? Geen nood, de krachtige batterij laat de camera drie dagen autonoom werken. Extern internet is niet nodig, want het camerasysteem is uitgerust met een mobiele internetrouter.

Door zijn ervaring en knowhow pakt BPI Service elk project proactief en klantgericht aan via een traject van advies, calculatie, offerte, installatie, coördinatie en onderhoud.

Kijken en aanpassen via de app

Olivier Michielsen, gedelegeerd bestuurder bij BPI Service: “Natuurlijk is er ook een connectie met de meldkamer van Securitas voor 24/7-monitoring en communicatie: de mobiele cameramast levert dus zowel detectie als camerabewaking, met tot wel dertig dagen opname van alle beelden. De camera’s werken bovendien met een app voor de smartphone, wat bij andere systemen vaak nog niet het geval is. Je hebt altijd een live view, je kunt het alarmschema aanpassen – handig bij vroege leveringen – én je ontvangt detectieclips.”

Nooit meer vals alarm

De BPeye bevat een ingebouwde analysebox van SECURY360. Analyse in de cloud filtert potentiële meldingen voordat ze naar de meldkamer gaan: dankzij AI is elk vals alarm uitgesloten. De cameramast in zijn geheel is bestand tegen weer en wind. Hij is telescopisch uitschuifbaar tot 5,5 meter hoogte en staat in een stevige camerabox van 400 kg.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details