Platform voor de bouw
Individuele binnenafwerking voor appartementen Neerhof
Het Neerhof wordt opgetrokken in een groen kader.

Individuele binnenafwerking voor appartementen Neerhof

Vlak bij het centrum van de landelijke gemeente Oud-Turnhout verrijst het Neerhof, een site met 7 gebouwen, samen goed voor 143 comfortabele appartementen en 6 woningen. Daarmee trekt deze vastgoedontwikkelaar zowel mensen aan die er zelf willen wonen als investeerders die meer vertrouwen hebben in verhuurpatrimonium dan in de wisselvalligheden van de financiële markt. Dat de eigenaars zelf de vloer- en wandafwerking mogen kiezen op basis van een allesomvattend ontzorgingsconcept, is een extra troef. 

Het parkdomein speelt een belangrijke rol in het project en neemt de appartementsgebouwen in zich op. De gebouwen zijn zo ontworpen dat elk appartement een optimaal parkzicht heeft. Met deze parkoase is Neerhof ook de ideale setting voor warme contacten tussen de bewoners. Naast de groene omgeving blinkt het project ook uit in duurzaamheid. 100 % hernieuwbare bronnen voorzien in al het nodige energiecomfort.

De kopers kunnen volgens de bepalingen van hun lastenboek individuele keuzes maken voor de afwerking van hun appartement. Daarvoor werkt Fransen – niet voor het eerst – samen met RG Tegel uit Massenhoven, groothandelaar in tegels, parket en natuursteen. “Die nauwe samenwerking is intussen al tien jaar aan de gang”, vertelt Heleen Hendrickx, commercieel medewerker bij RG Tegel. 

“Momenteel werken we in de Antwerpse Kempen ook samen aan de woonprojecten Tribeca in Beerse, Victorielaan en Begijnenstraat in Zoersel en ’t Dorp in Baarle-Hertog en langs de Vlaamse kust aan Omnia in Middelkerke.”

Ruime keuze

Basis van de samenwerking is het ontzorgingsconcept dat RG Tegel hanteert. “De eindklanten komen in onze toonzaal de vloer- en wandafwerkingsmaterialen kiezen. Dat gebeurt op basis van het lastenboek. Willen ze een upgrade, dan berekenen wij voor hen welk financieel verschil dit maakt. Elke klant kiest naargelang zijn of haar budget. Investeerders houden vaker vast aan de vooropgestelde budgetten, terwijl kopers voor hun eigen bewoning eerder voor meerwaarde gaan: grotere formaten, tegels met natuursteenuitzicht of een afwerking in keramisch parket.” De keramische tegels optimaliseren bovendien het rendement van de vloerverwarming en -koeling van Neerhof.

De keramische alternatieven voor natuursteen zijn enorm. Van levensechte travertin tot uitgesproken marmers. De unieke, soms veelkleurige natuursteen die de natuur rijk is, komt terug in het keramische gamma van RG Tegel. De keramische parketimitaties combineren het beste van twee werelden met de warme uitstraling van hout en het gebruiks- en onderhoudsgemak van keramische tegels. Parkettegels in visgraatpatroon of Hongaarse punt kunnen echte blikvangers vormen in een wooninterieur. De tegels zijn beschikbaar in standaardformaten en in de vandaag trendy XL-afmetingen. Het ruime aanbod van RG Tegel beperkt zich overigens niet tot keramische materialen. “Wij hebben tevens een zeer breed gamma parket. Ook voor natuursteen kunnen wij de bestaande wensen invullen, indien de koper hiervoor opteert.”

De kopers van de appartementen kunnen in de toonzaal van RG Tegel hun keuze maken.

1+1=3

Bij aanvang van elk project wordt alles goed doorgesproken met Fransen om de individuele klantenkeuzes en de allesomvattende offerte- opmaak vlot te kunnen laten verlopen. Ook tijdens het traject worden de nodige details afgetoetst met de betrokken klantenbegeleider. De werfopvolging van RG Tegel zorgt ervoor dat de bestellingen en aanleveringen op de werf vlot en gestructureerd kunnen verlopen. “De leuke samenwerking tussen Fransen en RG Tegel is er één om te koesteren.”

Ook Gitte Daenen, die het operationeel bestuur verzorgt bij Fransen Vastgoed, spreekt van “een échte samenwerking, in wederzijds vertrouwen en steeds met de glimlach! Gedurende vele jaren, een bewezen succesvolle samenwerking!”

Gemeenschappelijke delen

“RG Tegel staat ook in voor de levering en kijkt toe op de vakkundige plaatsing van de trappen in het Neerhof”, onderstreept Heleen Hendrickx. “Dat deden we eerder ook al voor andere collectieve residentiële gebouwen. Fransen koos hier voor een afwerking in terrazzo, met de Italiaanse Blanc Des Pyrenées. Dit is een licht materiaal dat de traphal een frisse uitstraling geeft en tegelijk voor het nodige cachet zorgt.”    

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details