Platform voor de bouw
Nieuwe pompstations “natte opstelling”
Pompstation in de privésector

Nieuwe pompstations “natte opstelling”

Aquapump XL met krachtig pompassortiment voor grijs en zwart water

Met de Aquapump XL en Aquapump XL Basic brengt KESSEL AG nieuwe pompinstallaties voor de “natte” opstelling op de markt. Ze dienen ter vervanging van of als uitbreiding op het tot dusver verkrijgbare pompenprogramma in het Komfort-schachtsysteem. Aquapump XL is geschikt voor toepassing bij regen water en zwart water. De pompinstallaties zijn opgebouwd als een modulair systeem. Zij bestaan uit een afhankelijk van het toepassingsgebied combineerbare techniek- en schachtmodule. Door het brede en krachtige pompenassortiment met een vermogen van maximaal 4 kilowatt kan afvalwater op betrouwbare wijze worden afgevoerd. De installaties beschikken overeenkomstig het soort afvalwater en de hoeveelheid daarvan over het vereiste pompvermogen en aangepaste besturingselementen: van vlotter of klokpomp om grijs water te pompen tot en met niveausonde bij krachtige pompen. Hierdoor zijn schachthoogten in de verzameltank zo nodig variabel instelbaar. Ook installaties in ATEX uitvoering zijn verkrijgbaar.

Pompstation aangesloten op een vetafscheider in de horeca

Grondwaterbestendig en veilig tegen opwaartse druk

Door het materiaal kunststof is een eenvoudige en snelle ombouw mogelijk. De pompinstallaties Aquapump XL zijn tot 3 meter grondwaterbestendig en veilig tegen opwaartse druk. De schacht met een inwendige diameter van 1.000 millimeter is gemakkelijk toegankelijk en beschikt over klimhulpmiddelen overeenkomstig de specificaties van bedrijfsvereniging en norm. Door de constructieve vormgeving van de installatie is ook onderhoud van buitenaf mogelijk.

Nieuwe pompstations “natte opstelling”

Zelfdiagnosesysteem met display-indicatie

De pompinstallaties voor natte opstelling zijn uitgerust met een besturingskast. De Comfort-versie is voorzien van zowel het zelfdiagnosesysteem ZDS als een display-indicatie. Afhankelijk van het soort afvalwater zijn besturingskasten voor grijs en zwart water verkrijgbaar.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details