Platform voor de bouw
Terug naar overzicht

Vandersanden

Het mooiste maak je samen

In onze leefomgeving wonen en werken we, beleven we geluk en verdriet, realiseren we ambities, delen we dromen en verlangens, vertellen we verhalen. Vandersanden wil in die omgeving betekenisvol en inspirerend zijn, verbinding mogelijk maken. Ja, wij produceren gevelstenen en -systemen, straatstenen en steenstrippen, in vele vormen en variaties. Maar wat wij daadwerkelijk doen is vorm geven aan de fysieke en mentale leefomgeving. Samen met jou.

Vandersanden voluit

Familiebedrijf Vandersanden is één van de grootste baksteen-producerende bedrijven in Europa. We maken gevelstenen, straatstenen en steenstrippen, en bieden gevel- en straatoplossingen aan.

Onze drijfveren zijn vakmanschap, co-creatie, innovatie en duurzaamheid. In open interactie met ontwerpers, ontwikkelaars en bouwbedrijven vinden we oplossingen die inspireren en verbinden, die het collectief welzijn versterken en borgen. Dat is een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid: wij bouwen mee aan de omgeving waar mensen willen leven. Wij creëren geen functies – straat, plein, gevel, stoep, tuin – maar maken leefbaarheid mogelijk.

Dit zijn wij

Collectief Welzijn

Vandersanden wil als participant in de samenleving bijdragen aan het geluk van mensen. Onze economische groei en financiële winst zijn daarin niet het doel. De winst is het middel ter verwezenlijking van ons doel om een essentiële bijdrage te leveren aan het welzijn van medewerkers, klanten, de maatschappij en het milieu. We noemen dat: collectief welzijn.

Lees meer

People of Vandersanden aan het woord

Vandersanden is een bedrijf met mensen, voor mensen. Een familiebedrijf met ruim 700 collega’s, die zich voor en achter de schermen inzetten. Elke dag opnieuw. We laten enkelen onder hen aan het woord: de People of Vandersanden.

Ontdek alle verhalen

Trots op je job

Werken bij Vandersanden betekent opgenomen worden in een familiebedrijf met meer dan 700 collega’s. Zoals wij met onze producten en werkwijze mensen willen inspireren en verbinden, zo bieden we medewerkers een werkomgeving waarin inspiratie en interactie de standaard zijn. Iedereen krijgt bij Vandersanden ruimte om aan zijn of haar vakkennis en vaardigheden te bouwen.

Neem een kijkje

Academy

Kennisdeling brengt iedereen verder. Vandersanden deelt dan ook graag kennis en kunde met architecten, ontwikkelaars, aannemers, leveranciers, studenten, gebruikers en andere geïnteresseerden. Zo helpen we om een ‘expertise-community’ te vormen waarin vakgenoten elkaar kunnen inspireren en we samen ons vakgebied verder kunnen versterken.

Bekijk het aanbod

Bedrijfsbezoek

Vandersanden staat midden in de gemeenschap. Letterlijk en figuurlijk. Wat we doen en hoe we dat doen, laten we je dan ook graag zien. In onze fabrieken zoals in Bilzen en Maasmechelen (België) en Tolkamer (Nederland) organiseren we geregeld leerzame rondleidingen.

Welkom in onze fabrieken

algemene informatie

Services Gevelstenen Adres Riemsterweg 300
3740 Spouwen-Bilzen
België
Website vandersanden.com/nl-be

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details